Εισβολή αγνώστων στη ΔΟΥ Χαλανδρίου - Απειλούσαν τον έφορο: «Θα σε λιώσουμε»

Εισβολή αγνώστων στη ΔΟΥ Χαλανδρίου - Απειλούσαν τον έφορο: «Θα σε λιώσουμε» Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Πανικός επικράτησε το πρωί στην ΔΟΥ Χαλανδρίου, όταν μία ομάδα περίπου 20 ατόμων εισέβαλε στο κτίριο απειλώντας τον προϊστάμενο της εφορίας. 

Στις 11μ.μ, τα άτομα εισέβαλαν στο κτίριο, απειλώντας και χτυπώντας τις πόρτες των γραφείων.

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ απομάκρυναν τα άτομα αυτά από την εφορία, αλλά εκείνα επέστρεψαν, λίγο αργότερα, απειλώντας ξανά τον έφορο και φωνάζοντας: «θα σε λιώσουμε, θα σε περιμένουμε να βγεις».

Αρκετοί από τους πολίτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν, θορυβήθηκαν από την ένταση και βγήκαν από τη ΔΟΥ. Μετά την παρέμβαση της αστυνομίας η εφορία έκλεισε για το κοινό. 

Αιτία της έντασης αποτέλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, το χρέος μίας φορολογούμενης που υπάγεται στην συγκεκριμένη εφορία.

Τα συγκεντρωμένα άτομα κατηγορούν τον έφορο για παράβαση καθήκοντος, επειδή δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί της συγκεκριμένης γυναίκας, απειλώντας με μήνυση. Άγνωστη παραμένει η σχέση τους με την φορολογούμενη.  

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το thecaller.gr, μεταφέρουν πως έχει ζητηθεί η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ, ώστε το προσωπικό να αποχωρήσει με τη συνοδεία αξιωματικών από το χώρο. 

Έως αργά το μεσημέρι, τα 20 άτομα παρέμεναν συγκεντρωμένα έξω από την εφορία.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Απορίας άξιο πως τα κάνουν αυτά με τόση ευκολία κ χωρίς αντίποινα βρε παιδιά.. ο κάθε παράνομος αναξιόπιστος τραμπούκος να μπορεί να κάνει άνω κατω οποιαδήποτε υπηρεσία επειδή επιβάλει το νόμιμο μέτρο ! Ευτηχως παρόλο που θα περάσουν πολλά πολλά χρόνια έχει μπει ο ποταμός στο αυλάκι ..! (Αισιόδοξη τοποθέτηση)
Αν έκανε έτσι ο καθένας που του δέσμευσαν λογαριασμούς για χρέη στο Δημόσιο, δεν θα είχε μείνει κολυμπηθρόξυλο. Θα είναι, φαίνεται, του Κινήματος "Δεν Πλερώνω" κι αυτοί.