Τι ισχυρίζεται ο άντρας που εισέβαλε με το αυτοκίνητο το πρωί στη Βουλή

Τι ισχυρίζεται ο άντρας που εισέβαλε με το αυτοκίνητο το πρωί στη Βουλή Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την βοήθεια ψυχιάτρου φέρεται να ζήτησε ο 59χρονος οδηγός ο οποίος εισέβαλε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Βουλή με το αυτοκίνητο του, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και καταδιωκόμενος από αστυνομικούς.

Ο 59χρονος, ο οποίος συνελήφθη, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ είπε στους αστυνομικούς ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και χρήζει βοήθειας ψυχιάτρου.

Μάλιστα, οικείο του πρόσωπο υποστηρίζει πως ο 59χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας 67%.

Την ίδια ώρα, στην Τροχαία επιρρίπτουν τις ευθύνες στους άνδρες της φρουράς της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν τους ενημέρωσε πως ο ανεξέλεγκτος οδηγός κατευθύνεται προς το κτίριο του κοινοβουλίου.

Όπως αναφέρουν, εάν οι άνδρες που καταδίωξαν το αυτοκίνητο ενημέρωναν την ασφάλεια της Βουλής, τότε θα είχαν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα, όπως η ύψωση του σιδερένιου φράχτη στην είσοδο επί της Λεωφόρου Βασίλης Σοφίας.

Η «κινηματογραφική» καταδίωξη 


Όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι της Αττικής Οδού ενημέρωσαν στις 04:00 την Τροχαία για άτομο που έχει σταματήσει το αυτοκίνητό του στα διόδια και προκαλεί προβλήματα.

Στην περιοχή έσπευσε αστυνομική δύναμη, αλλά όταν ο οδηγός είδε τους αστυνομικούς αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα και βγήκε στη λεωφόρο Κηφισίας.

Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη, ενώ λόγω της πορείας του ΙΧ κινδύνευσαν οδηγοί άλλων διερχόμενων οχημάτων.

Ο οδηγός, μετά από λίγη ώρα, κατάφερε με αλλεπάλληλες ελιγμούς να φτάσει μέχρι το κέντρο της Αθήνας. Στη διασταύρωση της Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Ριζάρη ο οδηγός που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ – όπως αποδείχτηκε – έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε κολονάκια. Ο οδηγός, μετά την πρόσκρουση, συνέχισε απτόητος μέχρι το προαύλιο της Βουλής χωρίς κανένα από τα οχήματα της Αστυνομίας να καταφέρει να του κλείσει το δρόμο.

Μόνο τότε, αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποίησαν. Ο 59χρονος οδηγός του μικρού αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ στο αλκοτέστ που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι είχε ξεπεράσει κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ