Οργή στην Κρήτη: Άγνωστοι πυροβόλησαν έγκυο σκυλίτσα

Οργή στην Κρήτη: Άγνωστοι πυροβόλησαν έγκυο σκυλίτσα Facebook Twitter
0

Εξοργισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Πατελάρι του δήμου Πλατανιά, στην Κρήτη, όπου άγνωστοι πυροβόλησαν πέντε φορές μία σκυλίτσα που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. 

Οι κάτοικοι ειδοποίησαν αμέσως τις υπηρεσίες του δήμου και τον σύλλογο «Περιβαλλοντική Φιλοζωική Δράση», αλλά για το άτυχο ζώο ήταν ήδη αργά.

Το βαριά τραυματισμένο σκυλί μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου παρά τις προσπάθειες της γιατρού πέθανε - μαζί και τα κουταβάκια - από αιμορραγία στην σπλήνα, ρήξη μήτρας και διάτρηση εντέρου.

«Έλπιζα ότι ίσως τα καταφέρει. Σήκωνε το κεφαλάκι της όταν πήγα. Όλοι οι άνθρωποι από την γειτονιά ήταν πολύ στεναχωρημένοι. Την τάιζαν και έλεγαν ότι κανένα δεν πείραζε. Είναι χωριό. Κάποιος την πυροβόλησε σε χωράφι και η καημένη έτρεξε εκεί που την τάιζαν για βοήθεια. Έχω σοκαριστεί πραγματικά», ανέφερε η πρόεδρος του Σωματείου, Μαρία Μαυροματάκη.

Με πληροφορίες από Cretapost.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM