«Σεξιστική και άθλια» διαφήμιση με τον Τόνι Σφήνο καταγγέλλει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής

«Σεξιστική και άθλια» διαφήμιση με τον Τόνι Σφήνο καταγγέλλει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής Facebook Twitter
15

Την οργισμένη παρέμβαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής προκάλεσε η νέα διαφήμιση του «11880» με πρωταγωνιστή τον σόουμαν Τόνι Σφήνο.

H διαφήμιση καταγγέλλεται ως «άθλια, σεξιστική και κυρίως προσβλητική για το γυναικείο φύλο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την επαγγελματική υπόσταση του φαρμακοποιού», σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΦΣΑ.

«Σεξιστική και άθλια» διαφήμιση με τον Τόνι Σφήνο καταγγέλλει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής Facebook Twitter

Ο ΦΣΑ, μέσω ανακοίνωσή του, τονίζει ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά της εταιρείας και του περιεχομένου της διαφήμισης.

 
Ελλάδα
15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Η κακόγουστη αυτή διαφήμιση είναι σεξιστική απέναντι και στα δυο φύλα, καθότι γελοιοποιεί και τον άντρα και τη γυναίκα, ανορθόγραφοι φαρμακοποιοί... Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεστε σε προσβολή μόνο του γυναικείου "φύλλου", απ' τη στιγμή που η κυρία ενδίδει αισχρά στις αισχρές προκλήσεις του άντρα...!!!
Εδώ υπάρχουν ολόκληρες εκπομπές που είναι απολύτως σεξιστικές και κάνουν τις κοπέλες να φαίνονται σκουπίδια της τηλεόρασης (κάτι με μοντέλα η εκπομπή).Έχουμε και τις διαφημίσεις τώρα που απλά δείχνουν το επίπεδο μας.Το πρόβλημα είναι βαθύτατα κοινωνικό και πραγματικά αντί να πάμε μπροστά πάμε όλο και πιο πίσω.
Γενικά η Ελληνική διαφήμιση είναι από τις πιο σεξιστικές που υπάρχουν στο κόσμο ο Σφίνος σας έκατσε στο λαιμό??? Βλέπουμε πολλά χρόνια σεξιστικές διαφημίσεις τραγικές σειρές και κακόγουστο σεξιστικό χιούμορ... Ο Σφίνος έσπασε τη σιωπή του Συλλόγου?!!? Βρε δε πάτε καλά. Χρειάστηκε αυτό για να ξυπνήσετε?? και είναι γυναικείο ΦΥΛΟ... οχι Φύλλο... (δεν είμαστε φυλλαράκια στα δεντράκια). Αλλά έπρεπε να γίνει τύπου 70τίλλα διαφήμιση εν έτη 2018 για να πάρετε χαμπάρι το σεξισμό και την πατριαρχία που τρώμε στη μάπα τόσα χρόνια...
Δεν περίμενα και τίποτα διαφορετικό από τον ξεπερασμένο "συνδικαλισμό" του Λουράντου...Ομολογώ όμως ότι αυτό το "φύλλο" στην ανακοίνωση δείχνει πόσο οικείες του είναι οι έννοιες!
Κάπως μυγιάγγιχτοι οι φίλοι μας οι φαρμακοποιοί, αλλά θα μπορούσα να καταλάβω με ποιο σκεπτικό αισθάνονται θιγμένοι. Το "σεξιστική" όμως από που προκύπτει;;;
Οι διαφημίσεις του Σφηνου είναι ούτως ή άλλως σαχλες. Μου θυμίζουν κάτι ανέκδοτα με τον Τοτό. Χαζά σεξουπονοουμενα, και αισθητική πεινασμένης κλειδαρότρυπας.