Η κατάθεση της μητέρας για την οικογενειακή τραγωδία στο Άργος - Ανατροπή και νέα στοιχεία

Η κατάθεση της μητέρας για την οικογενειακή τραγωδία στο Άργος - Ανατροπή και νέα στοιχεία Facebook Twitter
1

Με νέα στοιχεία από την κατάθεση της μητέρας ανατρέπονται τα δεδομένα των όσων προηγήθηκαν της οικογενειακής τραγωδίας στο Άργος ενώ γεννούνται νέα ερωτηματικά για το κίνητρο του δράστη.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που προκύπτουν από την κατάθεση της μητέρας της 11χρονης και μητριάς του δράστη και αυτόχειρα, πριν από την τραγωδία δεν προηγήθηκε κάτι και δεν υπήρξε κάποιος τσακωμός με μέλος της οικογένειας.

Ο 26χρονος, που έκανε την ειδικότητά του σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, είχε φύγει ξαφνικά από τη δουλειά του, ενώ μία φίλη του είχε ειδοποιήσει την οικογένεια ότι τον τελευταίο καιρό η συμπεριφορά του ήταν «κάπως περίεργη».

Ο νεαρός είχε πάει στο Άργος το βράδυ του Σαββάτου και χωρίς να προηγηθεί τίποτα, την Κυριακή κι ενώ έλειπε ο πατέρας του από το σπίτι, την ώρα που η μητριά του ήταν στην τουαλέτα, πήρε την καραμπίνα και σκότωσε την ετεροθαλή αδελφή του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο 26χρονος φαίνεται πως είχε μεταφέρει την καραμπίνα από την Αθήνα όπου διέμενε μόνιμα  και την είχε κρύψει σε κάποιο σημείο του σπιτιού.

Η μητέρα της ανήλικης κατέθεσε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ότι ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα άκουσε το κορίτσι να φωνάζει «μαμά, μαμά» και στη συνέχεια τους πυροβολισμούς.

Άνοιξε την πόρτα και είδε τον 26χρονο να σημαδεύει προς την πόρτα του μπάνιου, ενώ της φώναξε «θα σας κάψω όλους».

Τότε, σύμφωνα με την ίδια κατάθεση, η γυναίκα έτρεξε και κλείστηκε στην κρεβατοκάμαρα, βγήκε στο μπαλκόνι και φώναξε για βοήθεια. Τότε, ακούστηκαν δύο ακόμα πυροβολισμοί.

Το ακόμα πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι τα φυσίγγια της καραμπίνας ήταν αυτά που χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Ο άνδρας δεν είχε μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι με την ετεροθαλή αδελφή του, αυτό δηλαδή που είχε φτιάξει ο πατέρας του όταν ξαναπαντρεύτηκε την αναισθησιολόγο, παρά το επισκεπτόταν σε αργίες, διακοπές και Σαββατοκύριακα.

Επισήμως, ο 26χρονος δεν είχε διαγνωστεί με κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, κάτι που είχαν δηλώσει γείτονες την πρώτη μέρα του φονικού.

Ωστόσο, η μητέρα του φέρεται να κατέθεσε πως πριν από λίγα χρόνια ο πατέρας του είχε προσπαθήσει να τον κλείσει στο ψυχιατρείο.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια