Ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου - Επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

Ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου - Επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ελεύθερος, με την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε ο 73χρονος κοσμηματοπώλης, που κατηγορείται για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Ειδικότερα, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της θανατηφόρας βλάβης, η οποία είχε επακόλουθο τον θάνατο, και το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 73χρονος στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Ζακ και ότι η πρώτη κίνησή του ήταν να καλέσει την αστυνομία.

Στα δικαστήρια σήμερα ήταν συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι στην οικογένεια του θύματος.

Την περασμένη Παρασκευή, ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος, μπήκε σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια, και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, με τα βίντεο να έχουν καταγράψει τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Τα βίντεο που δείχνουν τον ξυλοδαρμό έχουν εξοργίσει μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης και έχουν γεννήσει σοβαρά ερωτήματα για όσα διαδραματίστηκαν στην οδό Γλάδστωνος.

Εκτός από τον κοσμηματοπώλη, προχθές συνελήφθη και ο δεύτερος άνδρας, ο οποίος αναγνωρίστηκε από σχετικό βίντεο, στο οποίο διακρίνεται να χτυπά και να κλωτσά τον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο, ενώ προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ