Πώς εξιχνιάστηκε η δολοφονία του φαρμακοποιού στο Ν. Ψυχικό - Στον εισαγγελέα ο 51χρονος

Πώς εξιχνιάστηκε η δολοφονία του φαρμακοποιού στο Ν. Ψυχικό - Στον εισαγγελέα ο 51χρονος Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 51χρονος, ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 57χρονο φαρμακοποιό στο Νέο Ψυχικό. 

Ο 51χρονος είχε προσαχθεί χθες το βράδυ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου ομολόγησε και συνελήφθη. 

Το κίνητρο της δολοφονίας φαίνεται πως ήταν οι οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο δράστης δεν μπόρεσε να επιστρέψει στον φαρμακοποιό ένα ποσό ύψους 300.000 που είχε δανειστεί. Οι δύο άνδρες κατέληξαν στα δικαστήρια και έγινε κατάσχεση σπιτιού του δράστη, και για αυτό ο τελευταίος αποφάσισε να δολοφονήσει τον 57χρονο. 

Ο δράστης ισχυρίστηκε, κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του, ότι όταν έχασε το σπίτι του, «θόλωσε» το μυαλό του και ήθελε να εκδικηθεί με κάθε τρόπο το θύμα.

Έτσι, βρήκε, από την παράνομη αγορά, ένα 22αρι όπλο και του έστησε ενέδρα θανάτου το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου, την ώρα που ο φαρμακοποιός έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το γκαράζ της οικίας του, στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο δράστης «τυφλωμένος» από θυμό πήγε με το ίδιο το αυτοκίνητό του στον τόπο του εγκλήματος και το στάθμευσε σε κοντινή απόσταση, ενώ τα στοιχεία του οχήματος καταγράφηκαν από κάμερες ασφάλειας.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών βρήκε τα στοιχεία του οχήματος του δράστη και σε συνδυασμό με τις οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα έφτασε στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Προσωπικα μια χαρα καθαροτητα βλεπω στις πραξεις του δραστη, το να επικαλειται οτι "θολωσε" προφανως και ειναι τεχνασμα μπας και ελαφρυνει την θεση του.