Συναγερμός για τα δύο 11χρονα αγόρια που αγνοούνται από το πρωί στην Κύπρο

Συναγερμός για τα δύο 11χρονα αγόρια που αγνοούνται από το πρωί στην Κύπρο Facebook Twitter
0

Δύο 11χρονοι αγνοούνται από το πρωί, από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στην Λάρνακα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας Κύπρου. Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στην εξαφάνισή τους φέρεται να εμπλέκεται άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών. Η αστυνομία έχει δώσει εντολή για αυξημένα μέτρα και ελέγχους σε οδοφράγματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα παιδιά είναι φίλοι και οι οικογένειες τους κατάγονται από την Ελλάδα. Οι δύο μαθητές άφησαν τις τσάντες τους στην τάξη και βγήκαν να παίξουν στην αυλή του σχολείου.

Ένας άνδρας φέρεται να ζήτησε βοήθεια από παιδιά έξω από το σχολείο για να βάλει ορισμένα πράγματα στο αυτοκίνητό του και, όταν χτύπησε το κουδούνι, διαπιστώθηκε ότι τα δύο παιδιά έλειπαν.

Τα χαρακτηριστικά του φερόμενου ως δράστη


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας 50-60 ετών έχει ύψος 1,70 με 1,75. Έχει μούσι και είναι εύσωμος (περίπου 100 κιλά).

Φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα με μοτίβο στο μπροστινό μέρος με έντονα χρώματα, γιλέκο σκούρου χρώματος, παντελόνι μακρύ σκούρο, καπέλο τύπου μπερέ χρώματος σκούρου.

Το δεξί του χέρι είναι πρόχειρα δεμένο με γάζα. Φαίνεται να διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.

Για το συμβάν και τα χαρακτηριστικά του άνδρα και των παιδιών έχουν ειδοποιηθεί οι λιμενικές Αρχές, τα αεροδρόμια ενώ λαμβάνονται μέτρα και στη «νεκρή ζώνη».

Στο σχολείο βρίσκονται και οι γονείς των μαθητών, αλλά και ψυχολόγοι.


Ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιούρης, μίλησε ήδη με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικόλαου, ο οποίος μετέβη στη Λάρνακα.

Οδηγίες έχουν δοθεί και στα συνεργεία καθαριότητας του δήμου και το υγειονομείο, ώστε να προχωρήσουν σε περιπολίες αναζήτησης των ανηλίκων και του δράστη.

Οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε πρέπει να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στα τηλέφωνα 24804024 ή 24804016 ή με την Γραμμή του Πολίτη στο 1460.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM