Update: Πήρε προθεσμία ο κοσμηματοπώλης και δεν θα απολογηθεί σήμερα για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Update: Πήρε προθεσμία ο κοσμηματοπώλης και δεν θα απολογηθεί σήμερα για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου Facebook Twitter
0

Ενώπιον του ανακριτή αναμένονταν για να απολογηθεί σήμερα ο 73χρονος ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια, που κατηγορείται ότι προκάλεσε θανατηφόρο σωματική βλάβη στον Ζακ Κωστόπουλο. Ωστόσο πριν από λίγο έγινε γνωστό πως πήρε προθεσμία και αυτό δεν θα γίνει σήμερα.

Σήμερα, στο χωριό Κίρρα Φωκίδας αναμένεται στις 12 το μεσημέρι να γίνει η η κηδεία του 33χρονου.

Χθες, μετά από 48ωρη αναζήτηση προσήχθη και τελικά συνελήφθη ένας ακόμη άντρας ο οποίος εμφανίζεται στο βίντεο να χτυπά των 33χρονο. Πρόκειται για έναν 55χρονο, ιδιοκτήτη καταστήματος στην περιοχή.

Εις βάρος και των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πρόκληση θανατηφόρου σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία.

Ο κοσμηματοπώλης αρνείται από την αρχή τις κατηγορίες και μέσω του συνηγόρου του Χάρη Αναγνωστόπουλου ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να εμποδίσει τον φερόμενο ως δράστη της απόπειρας ληστείας να διαφύγει έως ότου στο σημείο φθάσει η αστυνομία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κοσμηματοπώλης στην απολογία του θα υποστηρίξει ότι χτυπούσε τον Ζακ Κωστόπουλο επειδή ήταν οπλισμένος με μαχαίρι.

Την ίδια γραμμή θα ακολουθήσει και ο δεύτερος άντρας ο οποίος φέρεται να κατέθεσε χθες ότι κλώτσησε τον 33χρονο για να του αποσπάσει το μαχαίρι με το οποίο τους απείλησε. 

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενήργησαν από κοινού ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του 33χρονου Θ. Τσαντίλης γνωστοποιήθηκαν χθες.

Και οι δύο ιατροδικαστές είπαν πως δεν κατέστη εφικτό να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια θανάτου του και διευκρίνισαν ότι η σορός του Ζακ Κωστόπουλου δεν έφερε κακώσεις από χτυπήματα ικανές να επιφέρουν τον θάνατό του.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών - τοξικολογικών εξετάσεων.

Σε δήλωσή του ο κ. Καλογρηάς δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Το συμπέρασμα της νεκροψίας - νεκροτομής στο οποίο συμφωνούμε είναι ότι η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων. Δεν έφερε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους τον θάνατο. Είχε κάποια τραύματα διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του σώματος, μικρά θλαστικά τραύματα που από μόνα τους δεν δικαιολογούν τον θάνατο γι' αυτό προχωράμε σε περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM