Οκτώ συλλήψεις για την επίθεση στον Κωνσταντινέα - Αναζητούνται δύο ακόμη άτομα

Οκτώ συλλήψεις για την επίθεση στον Κωνσταντινέα - Αναζητούνται δύο ακόμη άτομα Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Η αστυνομία στην Καλαμάτα προχώρησε σε τρεις ακόμα συλλήψεις για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα. 

Έτσι, συνολικά ο αριθμός των συλληφθέντων ανήλθε σε οκτώ, καθώς το πρωί είχαν συλληφθεί άλλα πέντε άτομα. Οι προσαγωγές ξεπερνούν τις 20.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναζητά δύο ακόμα άτομα, τα οποία φέρεται να εμπλέκονται στην επίθεση σε βάρος του βουλευτή.

Οι οκτώ συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και οι άλλοι δύο που αναζητούνται, βαρύνονται με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης εξύβρισης, της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Κατά πληροφορίες ο κ. Κωνσταντινέας δέχτηκε την Κυριακή αρχικά χυδαίες ύβρεις από ομάδα ατόμων που ανήκουν σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών, έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας. Μετά ακολούθησε σωματική επίθεση ενώ τον χτυπούσαν και με καδρόνια.

Ο ίδιος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο μετά το περιστατικό δήλωσε πως για καλή του τύχη δεν είχε μαζί το παιδί του, όταν δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 άτομα, μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης που τον χτύπησαν. Το μήνυμά του ήταν ότι ο φασισμός δεν θα περάσει.

Ο βουλευτής πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο Καλαμάτας.

Στο μεταξύ, στην Καλαμάτα βρίσκεται από το μεσημέρι, με εντολή της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, ο αρχηγός της αστυνομίας, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια