Δίωξη με βαριές κατηγορίες στον 37χρονο τον οποίο κατήγγειλε η 13χρονη κόρη του για ασέλγεια

Δίωξη με βαριές κατηγορίες στον 37χρονο τον οποίο κατήγγειλε η 13χρονη κόρη του για ασέλγεια Facebook Twitter
0

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε η εισαγγελέας ποινικής δίωξης σε βάρος του 37χρονου, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά την καταγγελία της 13χρονης κόρης του ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της.

Όπως έγινε γνωστό, το κατηγορητήριο περιλαμβάνει βαρύτατες πράξεις που στρέφονται κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το seleo.gr, ασκήθηκε δίωξη για αιμομιξία, κατάχρηση σε ασέλγεια, βιασμό και αποπλάνηση, ενώ διατάχθηκε η διερεύνηση τυχόν άλλων περιπτώσεων ασέλγειας σε βάρος παιδιών με δράστη τον ίδιο.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο κατηγορούμενος αρνείται όσα υποστήριξε η κόρη του και μιλώντας σε αστυνομικούς φέρεται να υποστήριξε πως το κορίτσι το έκανε επειδή περιόρισε τις εξόδους της.

Ο 37χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, από τον Α' τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης. Μέχρι την απολογία του παραμένει υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται πως συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Είχε προηγηθεί καταγγελία της ανήλικης κόρης του ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, μέσα στο σπίτι όπου ζει με τον πατέρα της και την 15χρονη αδελφή της, στην Τούμπα.

Στην ίδια καταγγελία, η 13χρονη ανέφερε ότι ανάλογο περιστατικό συνέβη πέρσι, ενώ και η μεγάλη αδελφή της κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 37χρονος την προσέγγισε ερωτικά κατά το παρελθόν.

Επιπλέον, οι ανήλικες κατέθεσαν ότι ο πατέρας τους χρησιμοποιούσε κατ' επανάληψη σωματική και λεκτική βία εναντίον τους.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο αδελφές έμεναν μαζί με τον 37χρονο, καθώς η μητέρα τους φαίνεται να ζει σε διάσταση από τον συλληφθέντα πατέρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και seleo.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM