Για κακούργημα διώκεται γιατρός στην Κρήτη: Παρενοχλούσε σεξουαλικά ασθενείς ενώ τις ψηλάφιζε

Για κακούργημα διώκεται γιατρός στην Κρήτη: Παρενοχλούσε σεξουαλικά ασθενείς ενώ τις ψηλάφιζε Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου- EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
1

Στον ανακριτή Νεαπόλεως προκειμένου να απολογηθεί θα οδηγηθεί αύριο, Τρίτη, ο 50χρονος γιατρός ο οποίος κατηγορείται από ασθενή του, ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά κατά την διάρκεια ιατρικής εξέτασης.

Την περασμένη Παρασκευή ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ασέλγεια μετά την καταγγελία μιας 25χρονης γυναίκας.  

Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα επισκέφτηκε τον 50χρονο στο ιατρείο του στον Άγιο Νικόλαο προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις. 

Όπως ανέφερε η ίδια στις αρχές, κατά τη διάρκεια της εξέτασης ο 50χρονος γιατρός άρχισε να την θωπεύει – με το πρόσχημα της ιατρικής ψηλάφησης – σε σημεία του σώματος που δεν συνάδουν με την ειδικότητά του. Η 25χρονη κατέθεσε ότι ο γιατρός από τη μία την ψηλάφιζε και με το άλλο χέρι αυνανιζόταν πίσω από την πλάτη της. 

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον γιατρό και άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, μέσα σε ένα 24ωρο αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου κατάφεραν να εντοπίσουν τρεις ακόμα νεαρές ασθενείς οι οποίες κατέθεσαν ότι στο πλαίσιο της ιατρικής εξέτασης παρενοχλήθηκαν από τον συγκεκριμένο γιατρό.

Συγκεκριμένα, φέρονται να καταγγέλλουν ότι η εξέταση είχε ξεφύγει από τα όρια του επιτρεπτού και του λογικού και τις ψαχούλευε σε όλο το σώμα δήθεν για να ελέγξει τους αδένες.

Στο πλαίσιο της υπόθεσης, καταγγέλλεται και διερευνάται επίσης ότι ο γιατρός κατέγραφε με κάμερα όσα γίνονταν. Σχετικά με την περίπτωση της 25χρονης, ο γιατρός φέρεται να ισχυρίζεται ότι έγινε με την συναίνεσή της. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια