Ζάκυνθος: Ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών σε 25 άτομα

Ζάκυνθος: Ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών σε 25 άτομα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου διαβιβάστηκε η μεγάλη δικογραφία των συλληφθέντων στο νησί και γειτονικές περιοχές, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, η διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος Αττικής συνέλαβε 25 άτομα σε μία συντονισμένη επιχείρηση. 


Η επιχείρηση εξελίχθηκε υπό άκρα μυστικότητα και οργανώθηκε εξ ολοκλήρου από την Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος Αττικής, που έστειλε στο νησί κλιμάκιο 60 ατόμων, ενώ καθοριστικό ρόλο στη συλλογή στοιχείων εις βάρος των συλληφθέντων φαίνεται να έπαιξαν παρακολουθήσεις σε τηλεφωνικές συνομιλίες.

Οι συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν (από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη). 

Η αποστολή στη Ζάκυνθο φαίνεται πως έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο υπάρχουν εκτιμήσεις ότι η υπόθεση ακόμα δεν έχει κλείσει και ότι αξιοποιούνται πληροφορίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων συνεργών του κυκλώματος εκτός Ζακύνθου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM