Βαρύτατη ποινική δίωξη στον 58χρονο που συνελήφθη για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

Βαρύτατη ποινική δίωξη στον 58χρονο που συνελήφθη για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι Facebook Twitter
0

Σε βαρύτατη ποινική δίωξη σε βάρος του 58χρονου Ρομά, ο οποίος συνελήφθη σήμερα από τις αστυνομικές αρχές για την υπόθεση βιασμού της 22χρονης κοπέλας στο Ζεφύρι προχώρησαν οι εισαγγελικές αρχές.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, σε βάρος του 58χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού, της κατοχής και της εμπορίας ναρκωτικών ουσιών αλλά και της μη έκδοσης αστυνομικής ταυτότητας.

Ο 58χρονος μετά την άσκηση της δίωξης σε βάρος του οδηγήθηκε σε ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες, ζήτησε όμως και έλαβε, όπως έχει το δικαίωμα, προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM