Τι κατέθεσε η 22χρονη που βρέθηκε αναίσθητη στο Ζεφύρι: Είχα κάνει ναρκωτικά

Τι κατέθεσε η 22χρονη που βρέθηκε αναίσθητη στο Ζεφύρι: Είχα κάνει ναρκωτικά Facebook Twitter
0

Την πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής έδωσε χτες η 22χρονη, που είχε βρεθεί αναίσθητη στο Ζεφύρι.

Οι αξιωματικοί επισκέφτηκαν την νέα γυναίκα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται από την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η κοπέλα παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών.

Η 22χρονη είπε όσα μπορούσε να θυμηθεί στην αστυνομία αποκαλύπτοντας πως είχε πάει με έναν φίλο της, επίσης τοξικομανή, στο Ζεφύρι για να αγοράσουν ναρκωτικά.

Αφού έκαναν χρήση, ξεκίνησαν να περπατούν στους γύρω δρόμους.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η κοπέλα είπε πως δεν θυμάται τίποτα από κάποιο σημείο και μετά, αφού εξαιτίας της ναρκωτικής ουσίας έχασε κάθε επαφή με το περιβάλλον. 

Η 22χρονη ανέφερε το ονοματεπώνυμο του άνδρα που τη συνόδευε και λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον κάλεσαν για κατάθεση. Ο ίδιος επιβεβαίωσε τη μαρτυρία της φίλης του.

Όσον αφορά στην εκτίμηση του ιατροδικαστή για βιασμό, η νεαρή κοπέλα ξεκαθάρισε πως δεν θυμάται τίποτα από όσα μπορεί να υπέστη, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. 

Σύμφωνα με το Newsit, η μητέρα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, υποστηρίζοντας πως το παιδί της δεν έχει βιαστεί και τα σημάδια που είχε ήταν από γυναικολογική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί πρόσφατα.

Όπως αναφέρει η μητέρα, η 22χρονη, στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική και υποβλήθηκε σε γυναικολογική επέμβαση.

Η μητέρα εκτιμά ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε αρχικά το κορίτσι, βλέποντας τα σημάδια θεώρησε ότι έπεσε θύμα βιασμού, επειδή δεν γνώριζε το ιατρικό ιστορικό.

Ο ιατροδικαστής πάντως, με τον οποίο επικοινώνησε η Τατιάνα Στεφανίδου επιμένει ότι υπάρχουν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το σενάριο που προτάσσει η μητέρα της 22χρονης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ