Απεργία της ΓΣΕΕ

Νεκρή 17χρονη μαθήτρια στην Άνω Γλυφάδα - Βουτιά θανάτου από ταράτσα

Νεκρή 17χρονη μαθήτρια στην Άνω Γλυφάδα - Βουτιά θανάτου από ταράτσα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
1

Από την ταράτσα πολυκατοικίας στην Άνω Γλυφάδα, όπου μένουν η γιαγιά και η θεία της, έπεσε μια 17χρονη μαθήτρια με τις αρχές και κάποιες δημοσιογραφικές πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη μαθήτρια στο 6ο Λύκειο Καλλιθέας, επισκέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης τη θεία της και τη γιαγιά της που μένουν σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου στην Άνω Γλυφάδα. Κάποια στιγμή ανέβηκε στην ταράτσα από όπου και φέρεται να πήδηξε στο κενό. 

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η κοπέλα προερχόταν από οικογένεια με προβλήματα και πως τον τελευταίο καιρό είχε εκδηλώσει αυτοκτονικές τάσεις. Η ίδια έμενε με τη μητέρα της στην Καλλιθέα, ενώ ο πατέρας της είχε μπλεξίματα με την αστυνομία.

Μετά την πτώση, η 17χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο ΚΑΤ, αλλά οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να τη σώσουν.

Ο δήμαρχος Καλλιθέας έχει δώσει οδηγίες σε ψυχολόγους να πάνε αύριο στο σχολείο της 17χρονης για να συμπαρασταθούν στους συμμαθητές της που έχουν πάθει σοκ από το περιστατικό.

Με πληροφορίες από notia.gr

Ελλάδα
1

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια