Τα ανατρέπει όλα η μητέρα της 22χρονης από το Ζεφύρι: Δεν βιάσαν το παιδί μου

Τα ανατρέπει όλα η μητέρα της 22χρονης από το Ζεφύρι: Δεν βιάσαν το παιδί μου Facebook Twitter
4

Μία αποκάλυψη που ανατρέπει όλα τα δεδομένα στην υπόθεση της 22χρονης που βρέθηκε αναίσθητη στο Ζεφύρι, έκανε η μητέρα της κοπέλας.

Σύμφωνα με το Newsit, η μητέρα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, αποκαλύπτοντας πως το παιδί της δεν έχει βιαστεί και τα σημάδια που είχε ήταν από γυναικολογική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί πρόσφατα.

Η εικόνα που υπήρχε μέχρι σήμερα, από συγκλίνουσες πληροφορίες αστυνομικών και ιατρικών πηγών ήταν πως το 22χρονο κορίτσι είχε πέσει θύμα άγριου, ομαδικού βιασμού.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ, η Τατιάνα Στεφανίδου συνάντησε στο νοσοκομείο τη μητέρα που ανέτρεψε την υφιστάμενη εικόνα.

Μάλιστα η μητέρα διέψευσε τις πληροφορίες περί κακής σχέσης των δύο γυναικών και τις φήμες για εγκατάλειψη του κοριτσιού, διαβεβαιώνοντας πως μένουν μαζί, στο ίδιο σπίτι.

Τι έγινε το μοιραίο βράδυ στο Ζεφύρι

 

Σύμφωνα με τη μητέρα της 22χρονης, η γυναίκα θα πήγαινε εκείνο το βράδυ στην Αθήνα για να συναντήσει φίλους της όταν, με έναν από αυτούς, πήγαν για τους δικούς τους λόγους στο Ζεφύρι.

Κατά την ίδια, κάποια πράγματα παραμένουν ασαφή αλλά «κάποια άλλα είναι εντελώς ξεκάθαρα».

Όταν έχασε τις αισθήσεις της και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ η κοπέλα δεν ήταν μέσα σε κάποιο σπίτι όπως έχει γραφτεί αλλά στον δρόμο με τον φίλο της.

«Κανείς δεν την πέταξε έξω από κάποιο χώρο. Ο φίλος της ήταν» που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και όταν την πήραν οι τραυματιοφορείς, εκείνος κράτησε την τσάντα και το κινητό της.

Σε μία προσπάθειά να ειδοποιήσει την οικογένεια ανέβασε στον τοίχο της στο Facebook μία έκκληση για βοήθεια. Οι φίλοι της που το είδαν ειδοποίησαν αμέσως τη μητέρα της.

Ο βιασμός που ίσως δεν είναι βιασμός

 

Η μητέρα της 22χρονης φαίνεται πως απορρίπτει το ενδεχόμενο να έχει πέσει το παιδί της θύμα βιασμού.

Όπως αναφέρει η μητέρα, η 22χρονη, στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική και υποβλήθηκε σε γυναικολογική επέμβαση.

Η μητέρα θεωρεί ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε αρχικά το κορίτσι, βλέποντας τα σημάδια θεώρησε ότι έπεσε θύμα βιασμού, επειδή δεν γνώριζε το ιατρικό ιστορικό. 

Ο ιατροδικαστής πάντως, με τον οποίο επικοινώνησε η Τατιάνα Στεφανίδου επιμένει ότι υπάρχουν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το σενάριο που προτάσσει η μητέρα της 22χρονης. 

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το κορίτσι δεν είχε κανένα ίχνος βίας στο υπόλοιπο σώμα του.

Θα κινηθούν νομικά

 

Η οικογένεια της 22χρονης σκοπεύει τώρα να κινηθεί νομικά εναντίον όσων δημοσιοποίησαν στοιχεία που αποκαλύπτουν εμμέσως την ταυτότητα της κοπέλας.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια