Νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού 22χρονης στο Ζεφύρι - Η κοπέλα μίλησε στην αστυνομία

Νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού 22χρονης στο Ζεφύρι - Η κοπέλα μίλησε στην αστυνομία Facebook Twitter
0

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του βιασμού της κοπέλας στο Ζεφύρι έχουν στα χέρια τους οι αρχές καθώς το θύμα φαίνεται πως ξύπνησε από το κώμα και έχει αρχίσει να μιλά στους αστυνομικούς.

Η 22χρονη βρέθηκε στο δρόμο, άγρια βιασμένη από αγνώστους, ενώ φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η 25χρονη να βιάστηκε ακόμα και με αντικείμενα ή σεξουαλικά βοηθήματα φύσιν ή παρά φύσιν.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν επίσης το σενάριο, η κοπέλα να είχε πάει στο Ζεφύρι για να προμηθευτεί ναρκωτικά και οι δράστες να εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση, όπως και το να βρισκόταν σε κάποιο σπίτι σε διπλανή συνοικία και οι δράστες να την μετέφεραν στο σημείο, όπου βρέθηκε σε άθλια κατάσταση για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Με  ενδιαφέρον αναμένουν επίσης τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί ποιες ουσίες είχαν χορηγηθεί στην κοπέλα.

Επίσης, όπως αναφέρει το STAR, αναζητάται γενετικό υλικό των δραστών στα ρούχα της κοπέλας, ώστε να συγκριθεί με το DNA σεσημασμένων ατόμων που βρίσκεται στη βάση δεδομένων της ΕΛΑΣ.

Το βράδυ της Τρίτης η κοπέλα ξύπνησε από το κώμα και οι γιατροί την αποσωλήνωσαν. Η ίδια φέρεται να μίλησε στους αστυνομικούς, επιβεβαιώνοντάς τους ότι είναι τοξικομανής, ενώ φέρεται να τους έδωσε πληροφορίες και για την οικογενειακή της κατάσταση.

Χθες εμφανίστηκαν η γιαγιά και η αδελφή της κοπέλας, οι οποίες είπαν στους αστυνομικούς ότι την αναζητούσαν και ότι εδώ και δύο χρόνια έχει μπλέξει με τα ναρκωτικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM