Ξύπνησε από το κώμα η κοπέλα που βρέθηκε βιασμένη στο Ζεφύρι - Εμφανίστηκαν η αδελφή και η γιαγιά της

Ξύπνησε από το κώμα η κοπέλα που βρέθηκε βιασμένη στο Ζεφύρι - Εμφανίστηκαν η αδελφή και η γιαγιά της Facebook Twitter
0

Ξύπνησε από το κώμα η κοπέλα που βρέθηκε βιασμένη σε ημιθανή κατάσταση στο δρόμο στο Ζεφύρι ενώ εμφανίστηκαν σήμερα η γιαγιά και η αδελφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα που παραμένει σε νοσηλεία στο νοσοκομείο δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει, φέρεται να έχει απαντήσει με σημείωμα στους αστυνομικούς ότι είναι ελληνίδα.

Κατά τις πληροφορίες που μετέδωσε το STAR μία γυναίκα εμφανίστηκε στην Αστυνομία και δήλωσε συγγενής της. Η γυναίκα αυτή φέρεται να είναι η γιαγιά της κοπέλας και την αναγνώρισε από τη φωτογραφία. Μαζί με την φερόμενη αδερφή της, εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο και δήλωσαν ότι την αναζητούσαν εδώ και μια εβδομάδα.

Η κοπέλα είναι 22 ετών και κατοικεί στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής. Όπως είπαν η γιαγιά και η αδερφή της, εδώ και 2 χρόνια είναι μπλεγμένη με τα ναρκωτικά.

Την Τετάρτη το απόγευμα η 22χρονη είχε βρεθεί άγρια κακοποιημένη στην άκρη του δρόμου στο Ζεφύρι.

Η οδός Σικελιανού, όπου εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση η άτυχη κοπέλα είναι ένας από τους δρόμους διακίνησης ναρκωτικών.

Όταν το ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα", πριν πέσει σε κώμα, δύο διαφορετικοί νοσηλευτές τη ρώτησαν για το όνομά της, ωστόσο η νεαρή βρισκόταν σε σύγχυση. Στο έναν είπε ότι την λένε Μαρία και στον δεύτερο Ελένη. Στη συνέχεια η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό ο βιασμός της κοπέλας να έγινε σε άλλο σημείο και έπειτα να την «πέταξαν» στο Ζεφύρι, στην οδό Σικελιανού, ενώ δεν αποκλείεται πριν την άγρια σεξουαλική κακοποίηση να της είχαν δώσει ουσίες.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς έχουν πάρει δείγμα DNA από τα νύχια της και από τα ρούχα που φορούσε.

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ