Σεισμός

Γιατρός και φαρμακοποιός συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών σκευασμάτων σε τοξικοεξαρτημένους

Γιατρός και φαρμακοποιός συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών σκευασμάτων σε τοξικοεξαρτημένους Facebook Twitter
0

Μία γιατρός και ένας φαρμακοποιός συνελήφθησαν στην Κέρκυρα, κατηγορούμενοι ότι χορηγούσαν παράνομες συνταγές και φαρμακευτικά σκευάσματα σε τοξικοεξαρτημένους. 

Η 57χρονη γιατρός, διευθύντρια της μονάδας τεχνικού νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, ο 53χρονος φαρμακοποιός, καθώς και ένα 56χρονος Κερκυραίος και οι δύο γιοι του, 37 και 35 χρονών αντίστοιχα, κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών σκευασμάτων και ουσιών. 

Από τις μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομικής διεύθυνσης και την προανάκριση που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι η νεφρολόγος του νοσοκομείου φέρεται να συνταγογραφούσε παράνομες συνταγές και φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιούν τοξικοεξαρτημένοι, όπως οπιούχα επιθέματα, αλλά και ναρκωτικά χάπια.

Ο 56χρονος που λάμβανε τις συνταγές, τις εκτελούσε στον συγκεκριμένο φαρμακοποιό, ο οποίος διατηρούσε φαρμακείο στην καρδιά της παλιάς πόλης της Κέρκυρας. Μετά, με τους γιους του, διοχέτευαν τα σκευάσματα επί αδράς αμοιβής στους τοξικοεξαρτημένους.

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί η νεφρολόγος, ο φαρμακοποιός, ο 56χρονος πατέρας και ένας από τους δύο γιους του, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM