Τραγωδία στην Πεντέλη: Σκοτώθηκε ο γιος του υφυπουργού Γιώργου Δημαρά πέφτοντας από τον 3ο όροφο

Τραγωδία στην Πεντέλη: Σκοτώθηκε ο γιος του υφυπουργού Γιώργου Δημαρά πέφτοντας από τον 3ο όροφο Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Σκοτώθηκε, τα ξημερώματα, ο γιος του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Δημαρά, πέφτοντας από τον τρίτο όροφο της μεζονέτας της οικογένειας, στην Πεντέλη.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν η πτώση του 38χρονου στο κενό ήταν αποτέλεσμα δυστυχήματος ή αν ο άνδρας θέλησε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Ο Γιώργος Δημαράς είναι ο νέος υφυπουργός Περιβάλλοντος μετά τον πρόσφατο κυβερνητικό ανασχηματισμό στα τέλη Αυγούστου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Οικολόγους Πράσινους, ο κ. Δημαράς εξελέγη βουλευτής στη Β' περιφέρεια Αθηνών, στις εκλογές του 2015.

Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο

 

Τα συλλυπητήρια τους, εξέφρασαν στον υφυπουργό στελέχη της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

«Όταν ένας νέος άνθρωπος χάνει απροσδόκητα τη ζωή του, το δράμα των δικών του γίνεται οδύνη για όλους μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή για τον Γιώργο Δημαρά, που έχασε τον γιο του, είναι να μοιραστούμε μαζί του, και με όλη του την οικογένεια, τη θλίψη. Από καρδιάς συλλυπητήρια. Να μας υπολογίζουν δίπλα τους σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Τσίπρας.

«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον υφυπουργό και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια γα την απώλεια του γιου του.

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

«Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο», έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.


Αρκετοί πολιτικοί συλλυπήθηκαν την οικογένεια Δημαρά από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια