Γνωμάτευση για τον Φλώρο παρέπεμπε σε ετοιμοθάνατο ενώ άλλη εξέταση άνηκε σε άλλον ασθενή με το ίδιο όνομα

Γνωμάτευση για τον Φλώρο παρέπεμπε σε ετοιμοθάνατο ενώ άλλη εξέταση άνηκε σε άλλον ασθενή με το ίδιο όνομα Facebook Twitter
0

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου καθώς αποδεικνύεται πως υπήρχε ένας ολόκληρος μηχανισμός πίσω από τις ιατρικές γνωματεύσεις με στόχο να φτάσει το ποσοστό αναπηρίας του στο 70%.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η εξέταση που έβγαλε τον επιχειρηματία ανάπηρο 70%, ανήκει σε άλλον ασθενή με πραγματικό πρόβλημα υγείας ο οποίος είχε νοσηλευτεί για χολή, αλλά έτυχε να έχει (βολικά) το ίδιο όνομα.

Ο συγκεκριμένος ασθενής είχε νοσηλευτεί τον Μάιο 2015 ενώ πραγματοποίησε και αξονική τομογραφία.

Αυτοί που είναι πίσω από την αποφυλάκιση φέρονται να είχαν πρόσβαση στα ιατρικά απόρρητα του νοσοκομείου και να χρησιμοποίησαν την ιατρική γνωμάτευση του συνονόματου ασθενή.

Στη συνέχεια συμπλήρωσαν διαφορετική ασθένεια και πλαστογράφησαν την υπογραφή του γιατρού για να την χρησιμοποιήσουν για το φάκελο Φλώρου.

Η κλινική απάντησε στον εισαγγελέα ότι ο ασθενής δεν έχει σχέση με τον κρατούμενο και πως πρόκειται για άλλο άνδρα μεγαλύτερο σε ηλικία, με το ίδιο όνομα, αλλά με διαφορετικό ιατρικό ιστορικό και διαφορετικό ΑΜΚΑ.

Ωστόσο υπάρχει και άλλο πιστοποιητικό με πρόβλημα καθώς η εξέταση σπιρομέτρησης στην οποία στηρίζεται ο ισχυρισμός για αναπνευστικά προβλήματα, παραπέμπει σε ετοιμοθάνατο άνθρωπο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και αυτή η γνωμάτευση δεν προέκυψε από εξέταση που έγινε στον Αριστείδη Φλώρο, αλλά σε κάποιον ηλικιωμένο.

Τα ίδια θολά σημεία εμφανίζει και η αξονική τομογραφία ενώ η γνήσια μελέτη ύπνου του Αριστείδη Φλώρου σε συνδυασμό με όλες τις επανεξετάσεις των ιατρικών εξετάσεων μειώνουν κατά πολύ το ποσοστό αναπηρίας.

Η επανεκτίμηση του ιατρικού φακέλου μείωσε το ποσοστό αναπηρίας του στο 55% και ήταν η βασική αιτία ανατροπής του βουλεύματος με το οποίο οδηγήθηκε εκ νέου στις φυλακές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM