Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια τη Δευτέρα

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια τη Δευτέρα Facebook Twitter
(EUROKINISSI)
0

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια τη Δευτέρα, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει εξαγγείλει 24ωρη πανελλαδική απεργία. 

Άκαρπη υπήρξε η συνάντηση των εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) με την ένωση των ακτοπλοϊκών εταιριών για το θέμα της υπογραφής συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα στην ακτοπλοΐα. 

Οι ακτοπλόοι πρότειναν αύξηση 1% από τις αρχές Σεπτεμβρίου και άλλο 1% από 01/06/2019.

Ωστόσο η ΠΝΟ δεν έκανε δεκτό το αίτημα και προανήγγειλε απεργία από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, με προοπτική κλιμάκωσης.

«Η απόφαση για την πραγματοποίησης της απεργίας, θα δημιουργήσει προβλήματα στο ταξιδιωτικό κοινό» έχει τονίσει η ένωση των ακτοπλοϊκών εταιριών καλώντας την ΠΝΟ να επανεξετάσει τη θέση της.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM