Νεκρή 20χρονη από την Αυστραλία σε θαλαμηγό μεγιστάνα στην Κεφαλονιά - Μυστήριο γύρω από το θάνατό της

Νεκρή 20χρονη από την Αυστραλία σε θαλαμηγό μεγιστάνα στην Κεφαλονιά - Μυστήριο γύρω από το θάνατό της Facebook Twitter
3

Η μητέρα και η αδελφή μιας νεαρής κοπέλας από την Αυστραλία που πέθανε στην Ελλάδα, πετούσαν για να την επισκεφτούν όταν έμαθαν τα τραγικά νέα για το θάνατό της.

Η Sinead McNamara, 20 ετών, με τον βρετανικό Τύπο να την αναφέρει ως Instagram model κατάγονταν από το Port Macquarie, εργαζόταν σε ένα πολυτελές γιοτ που ανήκε σε Μεξικανό δισεκατομμυριούχο και έχοντας ολοκληρώσει τέσσερις μήνες εργασίας έκανε διακοπές στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στην Κεφαλονιά.

Η 20χρονη φέρεται να πέθανε την Παρασκευή στην Ελλάδα με τις πρώτες πληροφορίες από τον Τύπο της Αυστραλίας και της Βρετανίας να αναφέρουν πως το τραγικό συμβάν ήταν κάποιο ατύχημα με βάρκα.

Λίγες λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατο της είναι γνωστές ενώ το συμβάν φέρεται να έγινε την Πέμπτη αργά το βράδυ, αλλά ο θάνατός της επιβεβαιώνεται σήμερα.

Το πολυτελές σκάφος στο οποίο εργαζόταν ανήκει στον Μεξικάνικο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Alberto Bailleres, ο οποίος διευθύνει τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία εξόρυξης του Μεξικού. Πριν από δέκα μέρες, η θαλαμηγός είχε κάνει την εμφάνισή της την Κρήτη.

Νεκρή 20χρονη από την Αυστραλία σε θαλαμηγό μεγιστάνα στην Κεφαλονιά - Μυστήριο γύρω από το θάνατό της Facebook Twitter

Τα τοπικά Μέσα είχαν αναφερθεί στην είδηση δίνοντας άλλη διάσταση την Παρασκευή και έκαναν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας μιας κοπέλας.

Σε επικοινωνία του LIFO.gr με το λιμεναρχείο στο Αργοστόλι, μας επιβεβαιώνουν ότι το περιστατικό συνέβη νωρίς τα ξημερώματα της Παρασκευής και πως όταν οι άντρες τους βρέθηκαν στο σημείο η κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις της.

Ωστόσο καθώς η προανάκριση είναι σε εξέλιξη δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Το ρεπορτάζ από τα Μέσα στο νησί αναφέρει πως το Λιμεναρχείο Αργοστολίου ενημερώθηκε από επιβάτη ιδιωτικού σκάφους που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο Λιμάνι, πίσω από το Λιμεναρχείο, για την ύπαρξη μίας νεαρής κοπέλας κρεμασμένης με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV.

Αμεσα, άνδρες του Λιμενικού και του πληρώματος και ο γιατρός της θαλαμηγού, μετέφεραν την κοπέλα, που ήταν μέλος του πληρώματος, εντός της θαλαμηγού Mayan Queen και προσπάθησαν για πολύ ώρα να την επαναφέρουν, όμως η νεαρή είχε πέσει σε κωματώδη κατάσταση, και έφερε κακώσεις στον αυχένα και στο λαιμό.

Νεκρή 20χρονη από την Αυστραλία σε θαλαμηγό μεγιστάνα στην Κεφαλονιά - Μυστήριο γύρω από το θάνατό της Facebook Twitter

Στη συνέχεια ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ για την μεταφορά της στο Νοσοκομείο. Η κινητοποίηση στο Νοσοκομείο ήταν μεγάλη προκειμένου να σωθεί η κοπέλα, η οποία διασωληνώθηκε, ενώ της έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, αναφέρει το ekefalonia.gr.

Τελικά οι γιατροί αποφάσισαν την αεροδιακομιδή της 20χρονης σε Νοσοκομείο της Αθήνας χθες νωρίς το μεσημέρι.

Δυστυχώς όμως η κοπέλα κατέληξε κατά την αεροδιακομιδή της στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.

Την έρευνα για το περιστατικό της απόπειρας αυτοκτονίας με το τραγικό τέλος της 20χρονης Αυστραλής διεξάγει το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς, το οποίο θα διατάξει νεκροψία-νεκροτομή.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Συμφωνώ ότι δεν μοιάζει αυτοκτονία, αλλά αφού εμπλέκεται πλούσιος (αφού του ανήκει το σκάφος) τότε μάλλον, δυστυχώς, θα κουκουλωθει το θέμα. Άσε που πολλοί μόλις ακούσουν τον συνδυασμό σκάφος δισεκατομμυριούχου-μοντέλο, θα κάνουν τους γνωστούς {συνειρμούς} και θα αποφανθούν ότι δεν μετράει και πολύ η ζωή της αφού είναι {τέτοιου είδους} γυναίκα, το οποίο βέβαια είναι απάνθρωπο και μισογυνιστικο, άσχετα αν οι {συνειρμοί} ισχύουν ή όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση.