ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος

Επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος Facebook Twitter
1

Στη φυλακή επιστρέφει ο Αριστείδης Φλώρος καθώς αργά το βράδυ το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας έκανε δεκτή την έφεση που άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρος Σοφουλάκης κατά του βουλεύματος αποφυλάκισής του.

Με το διατακτικό του βουλεύματος που εξέδωσε το δικαστικό συμβούλιο ακυρώνεται το βούλευμα αποφυλάκισης και διατάχθηκε η σύλληψή του 39χρονου επιχειρηματία.

Ο προιστάμενος της Εισαγγελίας εφετών Ευβοίας διαβίβασε το διατακτικό στη ΓΑΔΑ και η προσαγωγή του Άρ. Φλώρου που έγινε χθες το βράδυ, μετατράπηκε μέσα σε λίγες ώρες σε σύλληψη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την αστυνομία.

Έτσι ο 39χρονος θα επιστρέψει στις φυλακές καθώς έχει καταδικαστεί για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa - Hellas Power, σε κάθειρξη 21 ετών.

Είχε προηγηθεί η σχετική παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτη προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας.

Ο Αριστείδης Φλώρος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, με παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας. 

Ο 39χρονος προσήχθη αργά το βράδυ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ στη συνέχεια η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Αμέσως μετά το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας συνεδρίασε προκειμένου να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή ή όχι την έφεση του Λάμπρου Σοφουλάκη, κατά του βουλεύματος με το οποίο αποφυλακίστηκε ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος, με ποσοστό αναπηρίας 67%, που έχει καταδικαστεί σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της Energa-Hellas Power.

Βέβαια το παρασκήνιο και το πώς βγήκε η πιστοποίηση της αναπηρίας Φλώρου είναι μια υπόθεση που δεν κλείνει και θα ερευνηθεί περαιτέρω καθώς οι καταγγελίες και τα στοιχεία που υπάρχουν ήδη είναι σκανδαλώδεις.

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
H σύλληψη του μπούμπουκα φαίνεται πως έρχεται να διορθώσει μια αδικαιολόγητη δικαστική γκάφα ... είναι δυνατόν κρίσιμα έγγραφα για την έκδοση μιας απόφασης να μην ελέγχονται για την γνησιότητά τους;Η κατά τα άλλα λαλίστατη ένωση των δικαστών θα βγάλει και τώρα ανακοίνωση ή βρίσκεται υπό καθεστώς ιαματικής γαργάρας;Παράλληλα δείχνει να αναδεικνύει το μέγεθος του θράσους ... μας κούνησε και το δάχτυλο πριν μερικές μέρες το θρασίμι!