Μητρετώδης και Κούκλατζης ζήτησαν μετάθεση στο εξωτερικό, αλλά τους είπαν «όχι»

Μητρετώδης και Κούκλατζης ζήτησαν μετάθεση στο εξωτερικό, αλλά τους είπαν «όχι» Facebook Twitter
5

Στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, βρίσκονται οι δυο στρατιωτικοί Μητρετώδης και Κούκλατζης, μετά την απελευθέρωση τους από τις τουρκικές φυλακές.


Τις επόμενες ημέρες όμως, ετοιμάζονται να παρουσιαστούν σε Μονάδα Μηχανικού που βρίσκεται στο στρατόπεδο του Λαγού Διδυμοτείχου, αφού εκεί μετατέθηκαν.

Στην δικαιοδοσία των Μονάδων της XVI Μεραρχίας Διδυμοτείχου που βρίσκονται στον Λαγό, ανήκει και η επάνδρωση του φυλακίου της Γέφυρας του Πυθίου, αλλά είναι προφανές ότι οι Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να βρεθούν έστω και για μικρό χρονικό διάστημα εκεί. 

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του Evros-news.gr, οι δυο στρατιωτικοί είχαν ζητήσει να μετατεθούν στο εξωτερικό αλλά και άλλες χώρες και το αίτημα τους απορρίφθηκε. Άλλωστε θα πρέπει να παραμείνουν γιατί υπάρχει σε εξέλιξη και η ΕΔΕ.

Ο μεν Άγγελος Μητρετώδης ζήτησε να μετατεθεί στις ΗΠΑ, προκειμένου να παραμείνει εκεί για λίγους μήνες και να εκπαιδευτεί σε ειδικό σχολείο. 

Όσον αφορά τον Λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, ζήτησε να πάει στην Κύπρο, αλλά ούτε και το δικό του αίτημα έγινε αποδεκτό. Έτσι και οι δυο θα συνεχίσουν σε Μονάδα Μηχανικού στον Λαγό Διδυμοτείχου. 

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ