Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες των τριών αντρών που κατηγορούνται ότι ασελγούσαν σε μικρά παιδιά στο Μακροχώρι Βέροιας από το 2016.

 

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών ατόμων, που κατηγορούνται ότι ασελγούσαν σε τουλάχιστον ένα ανήλικο κορίτσι, πληρώνοντας τη μητέρα του, δόθηκαν κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha, ένας από τους τρεις ήταν σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού, ο δεύτερος ένας φίλος του και ο τρίτος, ένας ηλικιωμένος από τη Βέροια που πλήρωνε αδρά τη μητέρα του κοριτσιού.

 

Πρόκειται για τους:

Α)GEGA ALTIN του Gani και της Nafie, γεννηθέντα την 21-01-1994 στην Αλβανία.

 

 

 

Β)ΠΑΝΙΤΣΙΔΗ Δημήτριο του Αβραάμ και της Σοφίας, γεννηθέντα την 10-04-1935 στη Σκήτη Κοζάνης.

 

 

 

Γ)BULICKO JORGO του Thanas και της Stela , γεννηθέντα την 18-09-1996 στην Αλβανία.

 

 

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 17 Νοεμβρίου 2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23310-76653 και 23310-76655 του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.