Επιχείρηση απεγκλωβισμού 21χρονης σε φαράγγι στη Φθιώτιδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιχείρηση απεγκλωβισμού 21χρονης σε φαράγγι στη Φθιώτιδα (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
(LAMIAREPORT)
0

Σχεδόν δυόμιση ώρες κράτησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας 21χρονης που τραυματίστηκε γύρω στις 4 το απόγευμα  φαράγγι του Ροδοκάλου στην Υπάτη, της Φθιώτιδας. 

Η νεαρή κοπέλα γλίστρησε και έπεσε σε έναν από τους καταρράκτες της περιοχής από ύψος περίπου 10 μέτρων.

Ωστόσο, υπήρξε τυχερή αφού «προσγειώθηκε» σε σημείο που της επέτρεψε να σταθεί πάνω από ένα 2ο καταρράκτη και επίσης και να μην πέσει στη γο που είχε τουλάχιστον δύο μέτρα βάθος.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 21χρονη τραυματίστηκε στο πόδι και ήταν αδύνατο να πατήσει είτε για να ανεβεί, είτε  να προχωρήσει παρακάτω.

Στον καταρράκτη πρώτοι έφθασαν οι Πυροσβέστες από το διπλανό Κλιμάκιο Αργυροχωρίου.

Οι τρεις άντρες του κλιμακίου με τη βοήθεια ενός ακόμη περιηγητή, κατέβηκαν στο σημείο που είχε πέσει η κοπέλα και την ανέβασαν με ασφάλεια στο μονοπάτι, συνεπικουρούμενοι στο τέλος κι από τους ανθρώπους της 7ης ΕΜΑΚ που κλήθηκαν επίσης στο σημείο.

Στο δρόμο περίμενε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την παρέλαβε λίγο μετά τις 18:15' προκειμένου να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία της και οι εξετάσεις στο νοσοκομείο είναι για τον έλεγχο της σοβαρότητας του τραυματισμού στο πόδι της.

Δείτε το βίντεο: 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ