Ανακούφιση στις οικογένειες των Ελλήνων στρατιωτικών: Ζούμε ένα θαύμα- Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη

Ανακούφιση στις οικογένειες των Ελλήνων στρατιωτικών: Ζούμε ένα θαύμα- Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη Facebook Twitter
0

Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, Νίκος, μιλώντας σε τηλεοπτικές κάμερες μετά την είδηση της αποφυλάκισης του γιου του. 

«Μετά από μια εφιαλτική οδύσσεια, έναν Γολγοθά που περάσαμε, τα συναισθήματά μου είναι πρωτόγνωρα», ανέφερε ο Νίκος Μητρετώδης στο ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι η περιπέτεια που έζησε ο γιος του αλλά και η οικογένειά του ήταν πρωτόγνωρη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανακοίνωση της απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών ήρθε εντελώς ξαφνικά και μέχρι ώρας η οικογένεια δεν είναι σε θέση να γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Τα παιδιά επιστρέφουν στην Ελλάδα, δεν ξέρω πότε αλλά επιστρέφουν, τις λεπτομέρειες τις έχει η πρόξενος στην Αδριανούπολη», ανέφερε, προσθέτοντας: «Ανακοινώθηκε ότι δεν έχει βρεθεί κάτι στα τηλέφωνά τους και αυτή ήταν η αιτιολογία».

Ο Νίκος Μητρετώδης έσπευσε επίσης να ευχαριστήσει ανώνυμους και επώνυμους Έλληνες, την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, τον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και την Εκκλησία για τη στήριξη και συμπαράστασή τους όλον αυτόν τον καιρό.

Από την πλευρά του ο Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη δήλωσε: «Παραμονή της γιορτής της Παναγιάς ζούμε ένα θαύμα, στο οποίο δεν πάψαμε να πιστεύουμε ούτε στιγμή. Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Θεό, την Παναγία, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που δεν έπαψαν ούτε στιγμή να αγωνίζονται για την επιστροφή του Δημήτρη και του Άγγελου».

«Ευχαριστούμε τους γονείς απ' όλο τον κόσμο που ένωσαν τις προσευχές τους με τις δικές μας όλους αυτούς τους μήνες για την επιστροφή των παιδιών μας», συμπλήρωσε ο πατέρας του ενός από τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνταν στις φυλακές της Ανδριανούπολης από τον περασμένο Μάρτιο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM