Βρετανοί υποστηρίζουν πως δηλητηριάστηκαν από «μπόμπες» κοκτέιλ και ποτά στη Ζάκυνθο

Βρετανοί υποστηρίζουν πως δηλητηριάστηκαν από «μπόμπες» κοκτέιλ και ποτά στη Ζάκυνθο Facebook Twitter
3

Πως δηλητηριάστηκαν από «μπόμπες» κοκτέιλ και ποτά στη διάρκεια ενός πάρτι στη Ζάκυνθο υποστηρίζουν εννέα Βρετανοί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, επτά άτομα ηλικία 20 ετών από το Coventry μαζί με δύο ακόμη, άγνωστης ηλικίας, νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ που φέρεται να περιείχε μέσα φτηνή μεθανόλη. 

Ο Jack Taylor, φοιτητής Οικονομικών, δήλωσε στη βρετανική Sun πως οι ταξιδιωτικοί πράκτορες του είχαν προειδοποιήσει ότι συγκεκριμένα μπαρ στο Λαγανά σερβίρουν νοθευμένα ποτά. 

«Τα αποφύγαμε αλλά αρρωστήσαμε τελικά. Μας πήγαν στο νοσοκομείο όλοι μας μετά καταλήξαμε σε νοσοκομεία της Βρετανίας. Θα μπορούσαμε να είχαμε πεθάνει», λέει ο ίδιος. 

Η Lauren Blair, 22χρονη δασκάλα από το Birmingham, ήταν το όγδοο κρούσμα. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, αρχικά νοσηλεύτηκε σε δύο ελληνικά νοσοκομεία και στη συνέχεια σε ένα βρετανικό. 

Η ίδια ισχυρίζεται πως μετά την κατανάλωση νοθευμένου ποτού, έπαθε ρήξη οισοφάγου από τους εμετούς ενώ είχε και θολή όραση. «Φοβήθηκα πολύ. Νόμιζα ότι θα πεθάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Ο James Rambukpitiya λέει πως υπέστη ζημιά στο στομάχι λόγω του τοξικού αλκοόλ. ««Ένιωθα λιποθυμία και έτρεμαν τα πόδια μου. Μετά θόλωσε η όρασή μου», δήλωσε ο ίδιος. 

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Παλιό το κόλπο Αγγλάκια... Ρε πως γίνεται όλα τα κακά στα ελληνικά νησιά να τα παθαίνουν Άγγλοι; Πολύ απλό: κάνουν καλές ασφάλειες πριν πάνε διακοπές και μετά εισπράττουν τα κέρδη.
δολοφονοι οσοι σερβιρουν νοθευμενα ποτα! Οχι κατασχεση και προστημο αλλα αυτοφορο για φονο εκ προθεσεως πρεπει να τους περνανε! Ελεος!! για το κερδος δεν δισταζουν τιποτα! Τι κανουν οι αρχες?που ειναι το κρατος? ντροπη!!