Ανατροπή στην υπόθεση των δύο κουμπάρων στην Ξάνθη- Τον σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε

Ανατροπή στην υπόθεση των δύο κουμπάρων στην Ξάνθη- Τον σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε Facebook Twitter
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
0

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στις υποθέσεις της δολοφονίας του ασφαλιστή Κώστα Δαλακούρα και της αυτοκτονίας του επιχειρηματία Αγκόπ Μπαλατλιάν στην Ξάνθη. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, από τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης προέκυψε ότι το όπλο με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του ο επιχειρηματίας είναι το ίδιο με αυτό το οποίο δολοφονήθηκε ο ασφαλιστής, μία ημέρα νωρίτερα.

Από την πρώτη στιγμή οι αρχές μελετούσαν τη σύνδεση των δύο θανάτων που σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών την Τρίτη, καθώς το ήταν κουμπάροι περιέπλεκε ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως πίσω από τη διπλή τραγωδία κρύβονται σοβαρές οικονομικές διαφορές που, πιθανότατα, είχαν τη ρίζα τους σε διαδικτυακό τζόγο.

Η βαλλιστική εξέταση στο όπλο με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε ο 54χρονος επιχειρηματίας έδειξε ότι ήταν ένα τροποποιημένο πιστόλι τύπου Glock των 9Χ19 χιλιοστών. Τέτοιου είδους μετασκευές γίνονται σε ποσοστό 99% από την Τουρκία όπου πωλούνται στη «μαύρη» αγορά και εισάγονται παράνομα στην Ελλάδα. 

Ο ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης. Τον τόπο του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης, ενώ λίγο πριν από τις 7 μ.μ. έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Το χτύπημα χαρακτηρίστηκε από τους ανθρώπους της Αστυνομίας «επαγγελματικό» και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχονταν από 22άρι όπλο, το ίδιο όπλο, που με βάση τα ευρήματα της βαλλιστικής, ήταν αυτό με το οποίο ο κουμπάρος του στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Στις 10.30 το βράδυ της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του και ο επιχειρηματίας.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1, Ελεύθερο Τύπο και xanthi2.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ