Έπιασαν «στα πράσα» 37χρονο που έκλεβε τρόφιμα από αποθήκη για τους πυρόπληκτους

Έπιασαν «στα πράσα» 37χρονο που έκλεβε τρόφιμα από αποθήκη για τους πυρόπληκτους Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Στην σύλληψη ενός 37χρονου που επιχειρούσε να κλέψει τρόφιμα από αποθήκη για τους πυρόπληκτους προχώρησαν αστυνομικοί στη Νέα Μάκρη.

Η σύλληψη όπως έγινε γνωστό έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα και έγινε επ' αυτοφόρω. 

Ειδικότερα ο 37χρονος, μαζί με έναν 49χρονο που αναζητείται, εντοπίστηκαν από τον υπεύθυνο φύλαξης του χώρου, μέσα στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Μάκρης ο οποίος στη συνέχεια κάλεσε την Άμεση Δράση.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή, ακινητοποίησαν τον 37χρονο ενώ στο σταθμευμένο όχημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κούτες με τρόφιμα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτό που πρέπει να χτυπήσει κάποιο καμπανάκι είναι ότι η λεία του δεν ήταν χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρικές συσκευές κλπ. Ήταν τρόφιμα. Ούτε καν είδη 1ης ανάγκης. Τρόφιμα.2 κούτες είναι περίπου ένα/ενάμιση καρότσι σουπερ-μάρκετ.Καλό θα ήταν οι αρχές να διαπιστώσουν πρωτίστως τι σκόπευε να τα κάνει. Αν ήταν για πούλημα, είναι κλέφτης και μάλιστα χυδαίος. Αν ήταν λόγω ανάγκης αλλάζει πολύ το πράμα.
Αν ηταν λογω αναγκης, γιατι δεν ακολουθησε την διαδικασια που υπαρχει για ολους τους αλλους; Ειναι πιο μαγκας ή τα εχει πιο αναγκη απο τους αλλους πυροπληκτους;
Αδερφέ υποθέτεις ότι είναι πυρόπληκτος, το άρθρο δεν το αναφέρει πουθενά. Συνεπώς κανείς δε μπορεί να ισχυριστεί ότι μπορούσε να ακολουθήσει τη διαδικασία. Γι αυτόν ή/και την οικογένειά του.Από την άλλη, σε καμία περίπτωση δε θα στερήσει το συσίτιο πυρόπληκτου, οι ποσότητες των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν είναι υπέρ του δέοντος.Το σοκαριστικό της υπόθεσης δεν έχει να κάνει με την κλοπή αλλά με τους αυθεντικούς αποδέκτες των κλοπιμαίων. Το ότι η λεία ήταν τροφή πιστεύω ότι θα πρέπει να διαχωρίζει τον τρόπο που αντιμετωπίζεται αυτό από τις αρχές και να ελέγχονται τα κίνητρα. Εάν ήταν κερδοσκοπικά ας τιμωρηθεί παραδειγματικά μάλιστα. Εάν όχι, εσύ τι λες, να τον κλείσουμε φυλακή επειδή πείναγε;