Το Ίδρυμα Νιάρχος προσφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ στην Πυροσβεστική

Το Ίδρυμα Νιάρχος προσφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ στην Πυροσβεστική Facebook Twitter
EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
4

Έκτακτη δωρεά ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ ως συνδρομή στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος καθώς, επίσης, και σε πρωτοβουλίες πρόληψης και εκπαίδευσης ανακοίνωσε ότι προσφέρει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η δωρεά θα διατεθεί πρωτίστως για τη συντήρηση και ενδεχόμενη αγορά εξοπλισμού για την Πυροσβεστική, καθώς και για δράσεις εκπαίδευσης, με σκοπό την πρόληψη και την άμεση ανταπόκριση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΙΣΝ, κ. Ανδρέας Δρακόπουλος, «η απόφασή μας να ενισχύσουμε τους ανθρώπους της Πυροσβεστικής στο σπουδαίο έργο τους έρχεται μετά από μια εθνική τραγωδία που ευχόμαστε να μην ξαναζήσει η χώρα. Η νέα δωρεά έρχεται σε συνέχεια πολλών παλαιότερων δωρεών μας προς το Πυροσβεστικό Σώμα καθώς και προς άλλους κοινωφελείς οργανισμούς που δρουν με γνώμονα τη σπουδαιότητα της πρόληψης και έγκαιρης αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών. Το ουσιαστικό αλλά και συμβολικό γεγονός ότι η προσπάθεια αυτή και η νέα δωρεά του ΙΣΝ βασίζονται σε πολιτική και κοινωνική συναίνεση, έχει επίσης τη δική του σημασία για όλους μας ως πολίτες. Οι καταστροφές θεριεύουν στην πόλωση, η ελπίδα μας, η όποια ελπίδα μας, επαφίεται στον ανθρωπισμό μας».

Η σχετική ανάρτηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Facebook:

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια