Σεισμός

Νέος τραγικός απολογισμός των θυμάτων: 80 οι νεκροί από τις φωτιές στην Αττική

Νέος τραγικός απολογισμός των θυμάτων: 80 οι νεκροί από τις φωτιές στην Αττική Facebook Twitter
4

Αυξάνεται δραματικά  στους 80, ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική με τις προβλέψεις του τελικού απολογισμού να είναι δυσοίωνες σύμφωνα με τοπικούς φορείς.

Όπως έγινε γνωστό επισήμως πριν από λίγο, στους 79 ανέρχονται πλέον οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, ενώ μετά τον θάνατο ενός εγκαυματία στο Θριάσιο ο τελικός αριθμός ανέβηκε στους 80.

Τον εκ νέου απολογισμό των θυμάτων ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σταυρούλα Μαλλίρη.

Η ίδια ανέφερε πως η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για καταγραφές αγνοούμενων ατόμων και πρόσθεσε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό των ανθρώπων που αγνοούνται συνεχίζονται και σήμερα ανά οικοδομικό τετράγωνο στις περιοχές Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΣ, διευκρίνισε, μάλιστα, ότι ενδεχομένως, μεταξύ των νεκρών να είναι και κάποιοι από τους αγνοούμενους. Σημειώνεται ακόμη, ότι όσοι αναζητούν αγνοούμενα άτομα πρέπει να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό «199».

Ο αριθμός των αγνοουμένων φέρεται να υπολογίζεται στους 100 ενώ ο δήμαρχος Ραφήνας εκφράζει φόβους για πάνω από 100 νεκρούς στο Μάτι.

Την ίδια ώρα, πάνω από 187 είναι οι τραυματίες στα νοσοκομεία εκ των οποίων οι 23 είναι ανήλικοι.

Ελλάδα
4

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM