Νέα στοιχεία για την γυναίκα που χαράκωνε βρέφη σε εμπορικό κέντρο - «Με κατηγορούν άδικα», δηλώνει

Νέα στοιχεία για την γυναίκα που χαράκωνε βρέφη σε εμπορικό κέντρο - «Με κατηγορούν άδικα», δηλώνει Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Αύριο θα δικαστεί η γυναίκα που συνελήφθη και κατηγορείται για συστηματικό τραυματισμό βρεφών, σε εμπορικά κέντρα των νοτίων προαστίων. 

Η 55χρονη γυναίκα φέρεται να κυκλοφορούσε σε εμπορικά κέντρα, χαράζοντας αδιακρίτως τα πόδια και τα χέρια μωρών, ενώ αυτά βρίσκονταν στην αγκαλιά των ανυποψίαστων μητέρων τους. 


Σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιούσε για «όπλο» της τα νύχια της ή και κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Στη συλληφθείσα ασκήθηκε ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής ενώ η ίδια αρνείται ότι συνδέεται με τις πράξεις που τις αποδίδουν.

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει», ισχυρίστηκε.

Η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία για αύριο το μεσημέρι στις 12:00 και τότε θα γίνει η δίκη της ενώ μέχρι την Παρασκευή θα παραμείνει κρατούμενη.

Την κινητοποίηση της Δικαιοσύνης είχε προκαλέσει, πριν δύο ημέρες, η καταγγελία μίας μητέρας. 


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, το απόγευμα της Τρίτης, μία μητέρα μπήκε στο εμπορικό κέντρο της περιοχής, κρατώντας το 2,5 μηνών μωρό της στην αγκαλιά της.

Περιμένοντας για το ασανσέρ, μια μαυροφορεμένη γυναίκα με ξανθά μαλλιά, που κρατούσε καρότσι για τα ψώνια της, πλησίασε την ανυποψίαστη μητέρα και τραυμάτισε το μωρό στα πόδια με ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Όταν η μητέρα είδε αίμα να τρέχει από τα πόδια του μωρού της, ζήτησε βοήθεια από τους αξιωματικούς ασφαλείας του κτιρίου ενώ η 55χρονη το έβαλε στα πόδια.

Συνολικά, η συλληφθείσα κατηγορείται για τέσσερις επιθέσεις.

Τρεις μητέρες, των οποίων τα μωρά είχαν χαρακωθεί σε εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου, κατέθεσαν διαδοχικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. 

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί εντόπιζαν τη γυναίκα στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, όπου και τη συνέλαβαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. 

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου αναγνωρίστηκε από τις μητέρες των βρεφών.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια