Σε κρίσιμη κατάσταση η 30χρονη μητέρα με την κόρη της μετά το τροχαίο στο Κιλκίς - Γέννησε πρόωρα

Σε κρίσιμη κατάσταση η 30χρονη μητέρα με την κόρη της μετά το τροχαίο στο Κιλκίς - Γέννησε πρόωρα Facebook Twitter
Το 9χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε από το «Παπαγεωργίου» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του «Ιπποκρατείου», από όπου αναμένεται η επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του. (EUROKINISSI)
0

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» η 30χρονη έγκυος, που μαζί με την 9χρονη κόρη της τραυματίστηκε σοβαρά, σε τροχαίο που συνέβη χθες το πρωί, στον επαρχιακό δρόμο Άνω Ποταμιάς - Κιλκίς.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα, εξετράπη της πορείας του στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς - Κιλκίς και ανετράπη.

Στο «Παπαγεωργίου» η μητέρα αντιμετωπίστηκε με επεμβάσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το παιδί που κυοφορούσε, ένα κοριτσάκι, γεννήθηκε πρόωρα και βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Το 9χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε από το «Παπαγεωργίου» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του «Ιπποκρατείου», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Αρχικά μητέρα και κόρη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και σε αξονική τομογραφία και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, το κοριτσάκι με κατάγματα στο χέρι και στο πρόσωπο και η μητέρα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις υπαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα.

Το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε εξωτερική οστεοσύνθεση στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Η 9χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο».

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια του Ιπποκρατείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, το κοριτσάκι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων σε σοβαρή κατάσταση και παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας του, ενώ έχει κληθεί και γναθοχειρουργός προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κατάγματα που έχει στο κεφάλι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ