Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Σταμάτη Σπανουδάκη ενώ κοιμόταν

Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Σταμάτη Σπανουδάκη ενώ κοιμόταν Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Θύμα διαρρηκτών έπεσε ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης, πριν από δέκα ημέρες, ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του, στην περιοχή Καρελλάς στο Κορωπί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», που επιβεβαιώνει η αστυνομία, άγνωστοι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου, την ώρα που το ζευγάρι κοιμόταν και στη συνέχεια πήραν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έκλεψαν χρυσαφικά, οικογενειακά κειμήλια του ζευγαριού και μετρητά.

Ο κ. Σπανουδάκης και η σύζυγός του διαπίστωσαν τη διάρρηξη μόλις ξύπνησαν, καθώς είδαν το σπίτι άνω κάτω και κατήγγειλαν την κλοπή στο τμήμα Ασφάλειας Κορωπίου.

Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κορωπίου έσπευσαν στο σημείο όπου το ζευγάρι τους ανέφερε ότι οι κακοποιοί κατά πάσα πιθανότητα εισέβαλαν στο σπίτι τα ξημερώματα χωρίς εκείνοι να το αντιληφθούν.

Όπως είπε ο κ. Σπανουδάκης στους αστυνομικούς, εκείνο το βράδυ βρισκόταν για αρκετές ώρες στο στούντιο ηχογράφησης που διατηρεί μέσα στο σπίτι του και πήγε για ύπνο πολύ αργά, χωρίς μέχρι εκείνη τη στιγμή να δει κάτι ύποπτο.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα της ΕΛ.ΑΣ., οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι πηδώντας το φράχτη και έφτασαν έως τη μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας σκάλα.

Όπως έγινε γνωστό όλα τα κλοπιμαία ήταν ασφαλισμένα.

Ο μουσικοσυνθέτης ανέφερε στις αρχές ότι πριν από τέσσερα χρόνια είχε πέσει ξανά θύμα κλοπής μέσα στο σπίτι του. Η αστυνομία εξετάζει τώρα αν τα δύο περιστατικά συνδέονται.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Εν των μεταξύ, αυτός ρε φίλε να έχει δικό του σπίτι και 200 χιλιάρικα μετρητά (κ ποιος ξέρει πόσα άλλα) και εγώ τίποτα... Αδικία ρε γμτ...άλλοι να'χουν τόσα πολλά κ άλλοι τόσο λίγα...παλιοζωή θα μου πεις (άτιμη κοινωνία άλλους τους ανεβάζεις και κλπ κλπ)