Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας που εγκλωβίστηκε σε φαράγγι στη Σητεία

Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας που εγκλωβίστηκε σε φαράγγι στη Σητεία Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τη διάσωση μίας Ελληνίδας τουρίστριας, η οποία εγκλωβίστηκε στο φαράγγι Ρίχτη της Σητείας μετά από πρόβλημα υγείας.

Ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις πυροσβέστες μεταβαίνουν στην περιοχή, όπου με τη συνδρομή διασωστών του ΕΚΑΒ που έχει ενημερωθεί, να γίνει η ανάσυρση της γυναίκας και η μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συγκεκριμένη γυναίκα βρέθηκε μαζί με άλλα τρία άτομα στο φαράγγι για να πραγματοποιήσει εκδρομή περιήγηση, όμως μετά από έντονη αδιαθεσία ακινητοποιήθηκε και δεν κατέστη δυνατό από τους συνοδούς φίλους να την μεταφέρουν στην έξοδο του φαραγγιού.

Ειδοποιήθηκαν οι αρχές οπότε και ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς.

Η γυναίκα δεν κινδυνεύει δεδομένου ότι ήδη δίπλα της βρίσκονται οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Το συγκεκριμένο Φαράγγι του Ρίχτη βρίσκεται βόρεια του Νομού Λασιθίου, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Σητεία με συνολικό μήκος διαδρομής 3 χιλιόμετρα και υψομετρική διαφορά εισόδου και εξόδου να βρίσκεται περίπου στα 350 μέτρα.

Το φαράγγι το οποίο είναι επισκέψιμο και γνωστό για τα νερά και τον καταρράκτη που έχει, μπορεί να το διασχίσει κάποιος περίπου σε τέσσερις ώρες γεγονός που το κάνει ιδιαιτέρως περιζήτητο για αποδράσεις με τα πόδια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM