ΒΙΝΤΕΟ: Σοκαριστικό τροχαίο στο Κιλκίς - Αγωνία για την έγκυο που τραυματίστηκε με το κοριτσάκι της

ΒΙΝΤΕΟ: Σοκαριστικό τροχαίο στο Κιλκίς - Αγωνία για την έγκυο που τραυματίστηκε με το κοριτσάκι της Facebook Twitter
0

Μία 30χρονη έγκυος και η 9χρονη κόρη της τραυματίστηκαν σοβαρά, σε τροχαίο που συνέβη το πρωί, στον επαρχιακό δρόμο Άνω Ποταμιάς - Κιλκίς. 

Η γυναίκα, που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη. 

Το κοριτσάκι καθόταν στη θέση του συνοδηγού όταν η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και να τραυματιστούν αμφότερες σοβαρά. 

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς – Κιλκίς, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες. 

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, Θεόδωρος Ρεβενάκης, η 30χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, οξεία υποαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα δεξιά.

Αφού έγιναν οι εξετάσεις και η αξονική στο νοσοκομείο του Κιλκίς, η γυναίκα, έγκυος 30 εβδομάδων, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο «Παπαγεωργίου» μετά από συνεννόηση με νευροχειρουργικό και με το μαιευτικό του νοσοκομείου.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το έμβρυο είναι ζωντανό ενώ το 9χρονο κορίτσι υπέστη ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM