Στους 37 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος

Στους 37 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα αγγίξει κατά τόπους τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθειος και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη


Γενικά αίθριος. πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 34 βαθμούς Κέλσιου. στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ιονίου, Ήπειρος, Δυτική στέρεα, Δυτική Πελοπόννησος


Γενικά αίθριος. πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στο ιόνιο έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 32 και στα ηπειρωτικά κατά τόπους 34 βαθμούς Κέλσιου. στην ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στέρεα, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


Γενικά αίθριος. πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 36 και πιθανόν κατά τόπους τους 37 βαθμούς Κέλσιου.

Κυκλάδες, Κρήτη


Αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 31 και στην Κρήτη τοπικά έως 37 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα νοτιά έως 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 24 έως 36 βαθμούς Κέλσιου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM