«Βρήκε» κλωστή στο ψωμί της και ζητούσε 15.000 ευρώ

«Βρήκε» κλωστή στο ψωμί της και ζητούσε 15.000 ευρώ Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν μια παράξενη υπόθεση εκβίασης φούρναρη.

Δύο γυναίκες εκβίαζαν έναν 27χρονο φούρναρη και τον 60χρονο πατέρα του, καθώς και τον 65χρονο αρτοποιό με το πρόσχημα ότι βρέθηκε κλωστή στο ψωμί.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο γυναίκες ηλικίας 35 και 38 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της εκβίασης από κοινού.

Συγκεκριμένα, προηγήθηκε καταγγελία στην Ασφάλεια, σύμφωνα με την οποία, τόσο η 35χρονη, όσο και η 38χρονη δικηγόρος της που ενεργούσε κατ' εντολή της πρώτης, με αφορμή ισχυρισμό της 35χρονης ότι εντόπισε μία κλωστή στο ψωμί που προμηθεύτηκε από το κατάστημα του 27χρονου.

Το ψωμί είχε παραχθεί από τον 65χρονο αρτοποιό του φούρνου και οι δύο γυναίκες απαιτούσαν εκβιαστικά χρηματικό ποσό της τάξης μάλιστα των 15.000 ευρώ προκειμένου να μη δυσφημιστούν οι επιχειρήσεις τους και να μην κινηθούν δικαστικές διαδικασίες.

Έπειτα από αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο προκαθορισμένης συνάντησης σε περιοχή της Πολίχνης, οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν, όταν παρέλαβαν από τον 65χρονο συμφωνηθέν χρηματικό ποσό.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια