Δείτε το νέο τεράστιο εμπορικό κέντρο που θα δημιουργηθεί στη Λάρισα

Δείτε το νέο τεράστιο εμπορικό κέντρο που θα δημιουργηθεί στη Λάρισα Facebook Twitter
6

Ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο, που θα περιλαμβάνει πάνω από 70 καταστήματα, πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στη Λάρισα το προσεχές φθινόπωρο.

Θα δημιουργηθεί στο χώρο του σημερινού εκπτωτικού κέντρου, που πρόκειται να ανακαινιστεί ριζικά.

Θα ονομάζεται Fashion City Outlet και θα καταλαμβάνει έκταση συνολικά 20.00 τ.μ. Το εμπορικό κέντρο θα είναι ανοικτού τύπου, με τον μόνο κλειστό χώρο να προβλέπεται για τα καταστήματα εστίασης.

Δείτε το νέο τεράστιο εμπορικό κέντρο που θα δημιουργηθεί στη Λάρισα Facebook Twitter

Για καταστήματα μόδας αναμένεται να διατεθούν 11.400 τ.μ, το Σούπερ Μάρκετ θα καταλαμβάνει χώρο 1600 τ.μ, το σινεμά 1.900 τ.μ (με τρεις αίθουσες σε εσωτερικό χώρο και μία εκτός), τα ηλεκτρικά ήδη θα καταλαμβάνουν 2.500 τ.μ.,  τα εστιατόρια 1.100 τ.μ και ο παιδότοπος 1.000 τ.μ.

  

Δείτε το νέο τεράστιο εμπορικό κέντρο που θα δημιουργηθεί στη Λάρισα Facebook Twitter

Το εμπορικό κέντρο απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από το κέντρο της Λάρισας και λιγότερο από μια ώρα από τις άλλες πρωτεύουσες των νομών της Θεσσαλίας, το Βόλο, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα

Το εμπορικό κέντρο αναμένεται να το επισκεφτούν το πρώτο χρόνο 2 εκ. επισκέπτες και απευθύνεται σε όλη την Θεσσαλία. Με λεωφορεία θα μπορεί κανείς κυρίως τις ημέρες αιχμής να μετακινηθεί προς το εμπορικό από τις 4 Θεσσαλικές πρωτεύουσες.

Η λειτουργία του Fashion City Outlet αναμένεται να δημιουργήσει συνολικά 600 νέες θέσεις εργασίας.

Δείτε το νέο τεράστιο εμπορικό κέντρο που θα δημιουργηθεί στη Λάρισα Facebook Twitter

Σύμφωνα με τον κ. Θάνο Ευθυμιόπουλο, επικεφαλής της Sonae Sierra στην Ελλάδα, εταιρίας που συμμετέχει στην επένδυση «είμαστε βέβαιοι ότι η ανάπτυξη του Fashion City Outlet θα έχει θετικό πρόσημο για την τοπική οικονομία, τόσο κατά τη διάρκεια της ανακατασκευής, όσο και κατά τη λειτουργία του. Από την πλευρά μας, επιδιώκουμε να συνεργαστούμε στενά με τις αρχές και τους φορείς της περιοχής προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη για την τοπική κοινωνία».

Κατά την διάρκεια λειτουργίας του το εμπορικό θα είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10 πρωί έως τις 10 το βράδυ και θα ανοίγει τις θεσμοθετημένες Κυριακές.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Πώς θα μπορούσε να είναι καλύτερο, από αισθητικής και αρχιτεκτονικής πλευράς, ένα mall, δηλαδή ένα τυποποιημένο είδος επιχειρηματικού κτηρίου ;.. δε βρίσκω πως έχει να κάνει με τον τόπο.
Είναι πολύ πολύ πολύ σημαντικό να αναπτύσσεται η Ελλάδα, εκτός Αθήνας. Να δημιουργούνται πολιτιστικά εμπορικά κέντρα, ικανά να τραβήξουν κόσμο, τουρίστες. Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να αναπτυχθεί κιαλλο. Τα πανεπιστήμια μας να δεχτούν περισσότερους ξένους φοιτητές. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθηνά. Επίσης πρέπει να καταλάβουμε ότι όλη η Ελλάδα είναι ΕΝΑ. Δεν υπάρχει αυτό που λέμε και μας διαχωριζει Βόρεια Ελλάδα νότια Ελλάδα, Αθήνα Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πάτρα κλπ όλη η Ελλάδα είναι μια ενιαία χώρα. Ο ξένος πρέπει να την γυρίσει όλη. Ας πούμε, προσφάτως ήμουν στις Σέρρες και ενθουσιαστικα, ωραίος κόσμος, μαγαζιά ψαγμενη μουσική, καμία αίσθηση λαικοτσιφτετελο κουλτούρας, υπέροχοι άνθρωποι. Πέρσι ήμουν στα Χανιά, το ίδιο και εκεί. Επιτέλους ας νιωσουμε αυτό που πραγματικά μας άξιζει