Καταδίωξη και σύλληψη 46χρονου για κλοπές από αυτοκίνητα στο Κορωπί

Καταδίωξη και σύλληψη 46χρονου για κλοπές από αυτοκίνητα στο Κορωπί Facebook Twitter
0

Ένας 46χρονος, ο οποίος οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο, συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη στο Κορωπί. 

Όπως αποδείχθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 46χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ήταν μέλος συμμορίας που διέπραττε συστηματικά κλοπές από αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κρωπίας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, από τις αρχές Ιουνίου, μαζί με άγνωστους συνεργούς του που αναζητούνται, εντόπιζε οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα κυρίως σε πυλωτές και αυλές σπιτιών και στη συνέχεια είτε παραβίαζε τα παράθυρα, είτε εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι ήταν ανασφάλιστα και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα, και κινητά τηλέφωνα.

Σε κάποιες περιπτώσεις οι δράστες αφαιρούσαν και διάφορα άλλα αντικείμενα που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο, πλησίον των αυτοκινήτων.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάστηκαν μία κλοπή αυτοκινήτου και δεκατρείς διαρρήξεις-κλοπές από οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Κορωπίου.

Στην κατοχή του 46χρονου, καθώς και στο κλεμμένο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι, ένα μαχαίρι, είδη ένδυσης, πορτοφόλια και κάρτες τραπεζών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM