Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση ο Πολάκης - Για ανάρτησή του στο Facebook

Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση ο Πολάκης - Για ανάρτησή του στο Facebook Facebook Twitter
Eurokinissi
3

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, σχετικά με μία ανάρτησή του στο Facebook σε βάρος του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πούλη.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, ο κ. Πολάκης υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 8.000€ για αποκατάσταση ηθικής βλάβης στον κ. Πούλη, καθώς και να «κατεβάσει» την επίμαχη ανάρτηση.

Ακόμη, ο αναπληρωτής υπουργός θα πρέπει να αναρτήσει στο Facebook την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ενώ προβλέπεται πρόστιμο 100 ευρώ την ημέρα σε περίπτωση καθυστέρησης.

Τέλος, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να καταβάλει τα δικαστικά έξοδα, ύψους 600 ευρώ και το παράβολο ερημοδικίας, ύψους 250 ευρώ, επειδή δεν παρέστη στο δικαστήριο ο ίδιος ή δια πληρεξουσίου δικηγόρου.

Σημειώνεται πως αφότου ήρθε στη δημοσιότητα η απόφαση, ο αναπληρωτής υπουργός έγραψε στο Facebook:

«Σε λίγο στη Βουλή θα υποστηρίξω την τροπολογία για το επικουρικό προσωπικό και το προσωπικό των Μεθ μέσω Κεελπνο. Εμείς ότι λέμε το κάνουμε ξεπερνώντας τα εμπόδια που κάποιοι συνειδητά, αξιοποιώντας τμήμα της Δικαιοσύνης προσπαθούν να μας βάλουν, για να ακυρώσουν την προσπάθεια ανασυγκρότησης της δημόσιας υγείας!!!!».

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM