Τέλος οι «ξυστές» κάρτες πάρκινγκ στην Αθήνα - Μέσω κινητού η αγορά χρόνου στάθμευσης

Τέλος οι «ξυστές» κάρτες πάρκινγκ στην Αθήνα - Μέσω κινητού η αγορά χρόνου στάθμευσης Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
2

Αλλάζουν τα δεδομένα στο παρκάρισμα στο δήμο της Αθήνας καθώς σταματάει η χρήση της «ξυστής» κάρτας στάθμευσης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, παρουσίασε σήμερα την ηλεκτρονική εφαρμογή myAthensPass, που είναι αγορά χρόνου στάθμευσης μέσω κινητού.

Με την εφαρμογή myAthensPass, ο οδηγός μπορεί να αγοράσει ηλεκτρονικά, πιο γρήγορα και πιο εύκολα, χρόνο στάθμευσης για το αυτοκίνητό του.

Τέλος οι «ξυστές» κάρτες πάρκινγκ στην Αθήνα - Μέσω κινητού η αγορά χρόνου στάθμευσης Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η εφαρμογή ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικά πριν από ένα χρόνο περίπου και σταδιακά επεκτάθηκε σε όλο το δίκτυο ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα.

Αφορά 10.500 θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης, 5.000 θέσεις για μόνιμους κατοίκους, 3.500 θέσεις για επισκέπτες και περίπου 2.000 για μοτοσυκλέτες και μοτοποδήλατα.

«Αξιοποιούμε την τεχνολογία για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη σε απλά, βασικά θέματα καθημερινότητας. Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για καλύτερες και περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες για κατοίκους και επισκέπτες, όπως ακριβώς ανακοινώσαμε με την παρουσίαση του οδικού χάρτη», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Έχει ενδιαφέρον να δείτε τα σχόλια των πρώτων χρηστών της εφαρμογής στο Playstore. Αλλη μια δουλειά στο πόδι. Η εναλλακτική για όσους δεν έχουν ή δεν θέλουν να χρησιμοποιούν το smartphone γι αυτή την απλή δουλειά, δεν μας είπαν ποια είναι...