Εντοπίστηκε ανήλικη αγνοούμενη στη θάλασσα στην Κρήτη - Είχε αφήσει σημείωμα στην αδερφή της

Εντοπίστηκε ανήλικη αγνοούμενη στη θάλασσα στην Κρήτη - Είχε αφήσει σημείωμα στην αδερφή της Facebook Twitter
1

Στη στεριά την έψαχναν στη θάλασσα τη βρήκαν, μια ανήλικη κοπέλα στην Κρήτη που αγνοούνταν έπειτα και από μήνυμα που άφησε στην αδερφή της.

Ο λόγος για τη 16χρονη ανήλικη η οποία έφυγε χθες από το σπίτι της στην Ανάληψη Χερσονήσου αφήνοντας ένα ανησυχητικό σημείωμα στην αδελφή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κοπέλα εντοπίστηκε από τουριστικό σκάφος στη θάλασσα, σε απόσταση 2,5 ναυτικών μιλίων ανοιχτά της Σταλίδας να επιπλέει, εξαντλημένη αλλά έχοντας τις αισθήσεις της.

Αμέσως, το πλήρωμα του σκάφους με ίδια μέσα ανέσυρε την ανήλικη και τη μετέφερε στη στεριά όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του Ιατρικού Κέντρου Χερσονήσου.

Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι η ζωή της δεν βρισκόταν σε κίνδυνο, ωστόσο λόγω της εξάντλησης που είχε υποστεί από την πολύωρη παραμονή στο νερό, κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και βρίσκεται πλέον.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη η οποία και στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή της, έφυγε από το σπίτι στην Ανάληψη όπου διέμενε με την αδελφή της.

Πίσω της ωστόσο άφησε να σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας, με αποτέλεσμα η συγγενής της να ανησυχήσει και να ενημερώσει τις αρχές που ξεκίνησαν επιχείρηση για την αναζήτησή της.

Με πληροφορίες από cretapost.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ