Ο Τζιτζικώστας σχεδιάζει ζωολογικό κήπο εκτός Θεσσαλονίκης- Διαφωνεί κάθετα ο Μπουτάρης

Ο Τζιτζικώστας σχεδιάζει ζωολογικό κήπο εκτός Θεσσαλονίκης- Διαφωνεί κάθετα ο Μπουτάρης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI/ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ/Κ. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ)
2

Τη δημιουργία Ζωολογικού Κήπου εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, στα πρότυπα των Σπάτων Αττικής, σχεδιάζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, λέγοντας ότι βρίσκεται σε αναζήτηση ιδιωτικών κεφαλαίων.

Στο μεταξύ, εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη διατύπωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Σε ερώτηση εάν υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης του υφιστάμενου Ζωολογικού Κήπου της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του περιαστικού δάσους Σέιχ - Σου, απάντησε λέγοντας: «Όσο είμαι εγώ δήμαρχος στην πόλη κάτι τέτοιο δεν θα το δεις».

Ο κ. Μπουτάρης υπογράμμισε ότι ο Ζωολογικός Κήπος αποτελεί όνειδος για την πόλη, τόνισε ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη έκταση για να υλοποιηθεί κάτι σωστό και υπενθύμισε ότι ο χώρος, όπου είναι σήμερα εγκατεστημένος, ανήκει στο δασαρχείο.

Μάλιστα, επισήμανε ότι θα προέκρινε, στον υφιστάμενο Ζωολογικό Κήπο, να μεταφερθεί το 2ο Σχολείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της πόλης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια