Πειθαρχική έρευνα κατά αντιεισαγγελέα για προσβλητικά σχόλια σε βάρος Παυλόπουλου και Τσίπρα

Πειθαρχική έρευνα κατά αντιεισαγγελέα για προσβλητικά σχόλια σε βάρος Παυλόπουλου και Τσίπρα Facebook Twitter
1

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, για τις αναρτήσεις ενός αντεισαγγελέα Εφετών, σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείο Δικαιοσύνης, ο κ. Κοντονής παρήγγειλε τη διενέργεια της έρευνας στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

Στόχος είναι να διακριβωθεί αν έχουν τελεστεί πειθαρχικά παραπτώματα από τον εν λόγω αντεισαγγελέα, ο οποίος φέρεται σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για τα πρόσωπα τους, καθώς επίσης και δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά βουλευτή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο εν ενεργεία αντεισαγγελέας φέρεται να κάνει λόγο σε αναρτήσεις του για «κομμούνια» από τα οποία «καταστράφηκε η χώρα» και πρέπει «να φύγουν», ενώ ζητάει την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού, τον οποίο αποκαλεί «εθνικό μειοδότη».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM