Συνελήφθη ιερέας για κατοχή κοκαΐνης- Την έκρυβε κάτω από το ράσο

Συνελήφθη ιερέας για κατοχή κοκαΐνης- Την έκρυβε κάτω από το ράσο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
1

Έναν 34χρονο ιερέα για κατοχή κοκαΐνης συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές σε χωριό της Αλεξάνδρειας στην Ημαθία.

Σύμφωνα με το δημοσιεύματα, ο ιερέας έκρυβε 1,8 γραμμάρια κοκαΐνης κοκαΐνης κάτω από το ράσο του και συγκεκριμένα σε σημείο κοντά στα γεννητικά του όργανα.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Βέροιας προχώρησαν στη σύλληψή του αξιοποιώντας πληροφορίες για τον ιερέα και μετά από παρακολούθηση έκαναν έλεγχο στο ΙΧ του, όπου και διαπίστωσαν την κατοχή κοκαΐνης. 

Ο 34χρονος προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας στον οποίο υποστήριξε ότι η κοκαΐνη ήταν για προσωπική του χρήση.

Μετά την άσκηση δίωξης για κατοχή ναρκωτικών, αφέθηκε ελεύθερος.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εν λόγω ιερέας απασχολεί τις αστυνομικές αρχές, κα΄θως κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και όταν λειτουργούσε σε χωριό της Βέροιας.  

Τότε, είχαν ξεσπάσει επεισόδια στο ναό ανάμεσα στο νεαρό ιερέα και ενορίτες που του απέδιδαν οικονομικές παρατυπίες. Ο ιερέας τέθηκε για ένα διάστημα σε αργία, αλλά μετά απομακρύνθηκε με αίτημα που υπέβαλαν οι ενορίτες.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια