Ξαφνικά η τροχαία ξανασάρωσε την Αθήνα και έγραψε εκατοντάδες που μιλούσαν στον κινητό την ώρα της οδήγησης

Ξαφνικά η τροχαία ξανασάρωσε την Αθήνα και έγραψε εκατοντάδες που μιλούσαν στον κινητό την ώρα της οδήγησης Facebook Twitter
3

Οι Αθηναίοι οδηγοί αποδεικνύεται πως χρειάζονται πολλή βελτίωση στην οδήγηση και ειδικά σε θέματα κανόνων. Μεγάλο πρόβλημα είναι και το κινητό την ώρα της οδήγησης.

Σε μια μόνο μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ειδική εξόρμηση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για τον εντοπισμό οδηγών που χρησιμοποιούν αντικανονικά το κινητό τους τηλέφωνο κατά την οδήγηση, βεβαιώθηκαν, συνολικά, 259 παραβάσεις.

Η εξόρμηση έγινε την Τετάρτη 13 Ιουνίου και παράλληλα αφαιρέθηκαν 223 πινακίδες κυκλοφορίας, 231 άδειες κυκλοφορίας και 237 άδειες οδήγησης.

Η Τροχαία υπενθυμίζει στους οδηγούς ότι η αντικανονική χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση συνιστά παράβαση η οποία αποτελεί άμεση αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, ενώ σημειώνει ότι παρόμοιες ειδικές εξορμήσεις, με σκοπό τη διασφάλιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας, θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον, σε όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Κι έτσι πρέπει. Έλεος πια με το κινητό όλοι όσο οδηγούν. Μετά μιλούν για κακοφτιαγμένους δρόμους και γι' αυτό γίνονται τα ατυχήματα. Όχι αγάπες μου, αν προσέχεις και στο χωματόδρομο μια χαρά το πας το αμάξι. Αν δεν προσέχεις και σε αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας σκοτώνεσαι.
Μπράβο και να συνεχίσουν...Ο ΚΟΚ άλλαξε προς τα θετικά πριν 2-3 μήνες καταργώντας μεν κάποια προστίματα μέσω εύκολης αφαίρεσης πινακίδων για 1-2 μήνες ανάλογα. Θα τρελαινόμουν αν για μια κλήση στο κινητό δεν θα μπορούσα να κινήσω αμάξι. Γιαυτό ρε παιδιά μερικά απλά πράγματα σας προτείνω: βάλτε το ρημάδι σε ανοιχτή ακρόαση δίπλα σας ή στην ειδική θήκη ή μιλήστε μέσω ακουστικών...δεν είναι τόσο δύσκολο πια.
Κ για ποιον ακριβως λόγο, αποτελεί είδηση το προφανές;;!Κ πολύ καλά κάνουν αγαπητέ, στην Ελλάδα αν δεν τιμωρηθείς δεν μαθαίνεις ! (Κ έχουμε αργήσει πααααααρα πολύ)